Contact

Avira https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/avira-logo122164.jpg
Schoutstraat 53-55
1315EW Almere Flevoland NL

0314399900
Score: 9.5
Stemmen: 2

Avira

Vacatures & Werken bij Avira

Avira

De wereldwijde organisatie

Wereldwijd werken er inmiddels ruim 500 mensen voor Avira. In Doetinchem werken we met 30 man vaste medewerkers en 5 freelancers. Momenteel hebben we ongeveer 2 vacatures.

Bij Avira werk je voor 100 miljoen klanten, zoveel impact en uitdaging heeft jouw werk als je een functie hebt bij Avira te Doetinchem. Onze vacatures maken het voor jou mogelijk om echt met de laatste technieken te werken aan nieuwe producten en met door Avira gepatenteerde processen en technologieën. Live free en werk in vrijheid met 35 professionals als collega aan de bescherming van de wereld online. De interne opleiding die je krijgt en inhoud van het werk zorgt ervoor dat je kunt blijven doorgroeien in jouw ontwikkeling.

De producten

Onze productlijn behelst alle activiteiten die je dagelijks onderneemt, van een virusscanner tot bescherming van jouw social profile op Facebook, Linkedin of Pinterest of dat van je kinderen.(Socialshield)

Onze klanten zijn gerenommeerde nationale en internationale bedrijven, onderwijsinstellingen en publieke opdrachtgevers. Avira Free Antivirus, gebruikt door miljoenen van particuliere gebruikers, een belangrijke bijdrage aan de veiligheid.

Het werk de collegas

Dus nooit een saaie dag bij Avira Doetinchem? Het kan best eens voorkomen dat je met routine werkzaamheden bezig bent. Maar dan heb je altijd je leuke collegas die je hier doorheen kunnen helpen. We zijn allen gek van ons vak, maar er lopen hier net zo goed gamers, amateurfotografen, muziekliefhebbers, kart- en sportfans rond. We doen ons werk graag, maar beseffen dat er meer is dan werk. Dat gebruiken we vaak om creatiever te zijn dan de rest.

We hebben jou graag bij ons team als je net zo enthousiast bent over je vak en de producten van Avira als wij dat zijn. De producten die nog in ontwikkeling zijn zullen je dan zeker enthousiasmeren, geen enkele andere organisatie ter wereld heeft deze producten nog! We lopen voorop in innovatie.

Ich liebe es wenn ein plan funktioniert, the freedom to get your business done, Nooit een saaie dag zomaar enkele quotes die je hier op de muur aantreft. Ogenschijnlijke rust, maar enorm enthousiasme; Veel druk(te), maar grndlich.

Waarom zou je bij ons willen werken? Je werkt met pure professionals, veel kennis en ontwikkeling in jouw vakgebied en sparringpartners op niveau. De dynamiek om onderdeel te zijn van een internationale organisatie, maar wel met de nuchtere en planmatige aanpak van een Nederlandse organisatie in het oosten van het land.

Avira Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures