Vacature Frontend Developer Breukelen - Breukelen

Breukelen

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend developer en woonachtig in omgeving Utrecht? Haal jij veel voldoening uit innovatie, korte lijnen, vrijheid en complexe projecten? Vind jij daarnaast afwisseling in je werk belangrijk en werk je graag voor A klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als frontend developer kom je terecht in een team van 5 andere techneuten. Hieronder vallen 1 pure frontend developer, 2 fullstack developers en 2 backend developers. Je komt dus zeker niet alleen te zitten. Samen zullen jullie complexe projecten tot een goed einde brengen waarbij jij verantwoordelijk zal zijn voor de Frontend. Het kan zo nu en dan ook voorkomen dat je bij de klant op locatie zit, maar het overgrote gedeelte zal je in Breukelen zijn.

De projecten waaraan je komt te werken zijn voor 60% websites, 30% webshops en 10% maatwerk projecten. Buiten de afwisseling in projecten krijg je ook iedere maand tijd om je te verdiepen in bijvoorbeeld nieuwe technologieën. Deze kennis zal je vervolgens weer delen met je collega’s. Daarnaast zijn er zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden en zal je onder andere een Magento certified Frontend developer worden, mocht je dat nog niet zijn :).

De technische stack waar jij dagelijks mee zal werken bestaat uit: html, css, JavaScript, Magento, Wordpress en de moderne JavaScript libraries. Je vindt het leuk om je in je vrije tijd te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen als het gaat om webdevelopment. Daarnaast heb jij een innovatieve mindset en ben jij op de hoogte van de nieuwste trends. Tot slot is een goede beheersing van de Nederlandse taal belangrijk en vind jij het niet erg om direct met klanten te schakelen.

Ben jij daarom woonachtig in regio Utrecht en ben jij opzoek naar een omgeving waar je aan complexe projecten voor A klanten kan werken? Houd jij van innovatie en volg jij de nieuwste trends in je vakgebied? Dan is dit misschien jouw volgende carrière stap!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal hbo werk en denk niveau en bijvoorkeur en gerelateerde afgeronde IT opleiding;
 • Minimaal 4 jaar ervaring als frontend/web developer;
 • Zeer goede frontend skills in html, css, JavaScript en JS libraries zoals react, angular of vue;
 • Goede kennis van wordpress en/of magento is een zeer grote pre;
 • Goede communicatieve vaardigheden en je vindt het leuk om direct met klanten te schakelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Goed en marktconform salaris dat afhankelijk is van je kennis en kunde;
 • Laptop van de zaak;
 • Goede reiskostenregeling;
 • Lunch wordt geregeld door het bedrijf;
 • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid om bij te kopen;
 • Parttime werken is mogelijk, minimaal 32 uur;
 • Goede pensioensregeling;
 • Starten met een tijdelijk contract maar daarna een vast dienstverband!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Frontend-Team, [email protected] of bellen naar 020-8200 370.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is gevestigd in Breukelen en is opgericht in 2010 vanuit een succesvol project. De techneuten die dit project leidden kwamen tot de conclusie dat ze dezelfde werkwijze wilde toepassen in vergelijkbare projecten en zo zin ze 7 jaar terug ontstaan. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een stabiele onderneming met 10 medewerkers en werken ze aan projecten voor grote namen zoals: Videoland, Deloitte, Hunkemöller en de FNV. Voor deze partijen bouwen ze websites, webshops en doen ze alles wat hierbij komt kijken. Ze kijken wat dat betreft verder dan het snel opleveren van een site en doen voor deze partijen bijvoorbeeld ook de SEO, chatbot(s) en complexe koppelingen met interne systemen.

Door het toenemende succes zal dit bedrijf de komende periode vooral groeien. Ze blijven wat dat betreft wel onderdeel van het bedrijf waaruit ze zijn voortgevloeid. Dit heeft als voordeel dat ze snel en makkelijk kunnen schakelen als er extra resources nodig zijn. Ook zorgt dit voor een stabiele basis maar houden ze tegelijk wel de korte lijnen en start-up vibe dat het werk interessant maakt.

Ter uitbreiding van het development team zijn we daarom op zoek naar een frontend developer met een passie voor het vak. Ben jij toe aan een nieuwe stap en klinkt deze omgeving jou als muziek in de oren? Dan komen wij graag met je in contact!

lees meer

Contactpersoon Femke Luiken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Breukelen
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breukelen