Vacature Frontend Developer Totaaloplossingen Bedrijfsprocessen - Oosterwolde - Oosterwolde (FR)

Oosterwolde (FR)

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Frontender en lijkt het je leuk om met diverse innovatieve projecten aan de slag te gaan? Lijkt het je leuk om met jouw ervaring de wensen van diverse klanten in kaart te brengen, te vervullen en met plezier de nieuwste technieken en development tools naar eigen inzicht in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een Frontend Developer die het team in Oosterwolde (Friesland) wil komen versterken. Je gaat je richten op het opzetten en inrichten van innovatieve Kiosken, QR-Codes, Narrowcasting (schermen) en (betaal)zuilen. Daarnaast ga je CMS koppelsystemen ontwikkelen voor diverse klanten en bouw je websites en webshops. Een divers takenpakket dat per klant dus verschilt. Aan jou de taak om hun wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, te vervullen en met plezier de nieuwste technieken en development tools naar eigen inzicht in te zetten.

Het is de bedoeling dat je diverse designs kunt vertalen naar code. Het is daarom belangrijk dat HTML, CSS en JavaScript (vooral Vue.js)  skills uitstekend zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat jij kennis hebt van PHP-frameworks (bij voorkeur Laravel) en MVC-opgebouwde programmatuur, dat wil niet zeggen dat je hier het meest bekwaam in bent maar wel van wanten weet. Ervaring met jQuery, package management en versiebeheer (GIT) is ook een pre!  We zoeken naar iemand die communicatief vaardig is en zowel vloeiend Nederlands als Engels spreekt. Je hebt vaak contact met klanten en vind het leuk om zo gezamenlijk tot oplossingen te komen. Bovendien zorgen je zelfstandigheid en nieuwsgierigheid, je affiniteit met zaken als e-commerce en je ervaring met precompilers zoals LESS/SASS en tools als Sketch, Photoshop of Adobe XD ervoor dat je regelmatig nieuwe kennis en vaardigheden opdoet. 

Dit doe je uiteraard niet alleen. Momenteel is er 13 man werkzaam maar willen zij dit aantal uitbreiden tot ongeveer een team van 18. Je gaat samenwerken met 3 andere Frontend Developers, 3 Backend Developers, 2 UI/UX Designers en 2 Grafische ontwerpers. Genoeg ervaren collega’s om mee te sparren dus! 

Er is op de werkvloer alles behalve sprake van een strenge hiërarchie. Er heerst eerder de sfeer van een familiebedrijf. Ze vinden het belangrijk dat je je thuis voelt en dat je jezelf kunt zijn. Het wordt daarom ook onwijs gewaardeerd als je leuke ideeën aanlevert. Op vrijdag kun je ook gezellig met je collega’s onder het genot van een biertje en bitterballen bijkletsen!

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent MBO/HBO/WO geschoold (bij voorkeur een technische achtergrond);
 • Jouw HTML, CSS en JavaScript (Vue.js) skills zijn uitstekend;
 • Je hebt kennis van PHP-frameworks (bij voorkeur Laravel);
 • Je hebt ervaring met jQuery, package management en versiebeheer (GIT);
 • Je hebt goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Je bent zelfstandig, nieuwsgierig en leergierig!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Dagelijks een verse lunch van de zaak;
 • Extra vakantie dagen;
 • Vele doorgroeimogelijkheden;
 • De kans om te werken in een bedrijf, waar ze altijd openstaan voor jouw inbreng;
 • Een actieve personeelsvereniging met regelmatig leuke uitjes en een wekelijkse VrijMiBo. 

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is de totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Hun klantenkring loopt hierbij enorm uiteen: Van horeca tot retail en van leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij hun aankloppen. Ook hun dienstverlening is breed: van afrekensystemen en bar-&keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling, ze doen het allemaal!

Hun missie is hierbij om er voor te zorgen dat de relaties tussen ondernemer, hun klanten en hun leveranciers zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden ze zo zekerheid voor alle klanten. Zo hebben zij bijvoorbeeld CMS Systemen gebouwd voor overheidsinstanties in Groningen, Drenthe en  Overijssel. Creëren zij kassasystemen voor Horeca instantie en mochten de bedrijven er behoefte aan kunnen zij daar ook de bijbehorende systemen koppelen of bijvoorbeeld shops voor ontwikkelen voor bestellingen. 

Met 6 vestigingen verspreid over heel Nederland en ruim 220 enthousiaste werknemers zijn ze breed georiënteerd. Voor hun vestiging in Oosterwolde zijn ze op zoek naar versterking.  Binnen deze vestiging houden ze zich bezig met innovatieve projecten. Zo hebben ze vorig jaar op een horecabeurs een plan gepresenteerd, waarbij je als restaurantbezoeker via je telefoon door middel van QR-code kunt reserveren, bestellen en afrekenen. Super handig!

Een van hun grote klanten is bijvoorbeeld Happy Italy. Zo maakt dit bedrijf het mogelijk, dat jij niet in de rij hoeft maar dat jij je pasta zelf kan bestellen bij een van de betaalzuilen. Mocht je toch liever bij de kassa afrekenen, zijn zij ook verantwoordelijk voor de schermen boven de kassa’s waarop het menu zichtbaar is (narrowcasting). 

Je komt te werken in een leuk team en de werksfeer is informeel en gezellig. Zo wordt de lunch dagelijks verzorgd door de zaak en ga je samen met je collega’s pauzeren. Daarnaast is er de mogelijkheid om je collega’s tussen de bedrijven door kunt uitdagen voor een potje poolen. Ook worden er vaak dingen georganiseerd, waarbij alle vestigingen betrokken worden. Denk aan een personeelfeest, kerstborrel of BBQ!

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Oosterwolde (FR) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oosterwolde (FR)