Vacature JavaScript Backend Developer Almere (NodeJS) - Almere

Almere

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een NodeJS developer met passie voor het vak? Lijkt het je leuk om binnen een innovatief bedrijf in Almere met de nieuwste technieken te werken aan diverse applicaties en programma’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van het team in Nederland zijn we op zoek naar een JavaScript Developer (NodeJS) die minimaal 1 jaar werkervaring op zak heeft. Het is belangrijk dat je een passie hebt voor het vak en zowel de front- als backend interessant vindt. De focus zal bij deze functie vooral liggen op het development aspect en je zult voornamelijk werken met NodeJS als Framework. Daarnaast zal jij je continu doorontwikkelen en kies je per opdracht voor de juiste technische tools. Zo hoef je je nooit te vervelen.

Het team waarin je terecht komt is klein maar ontzettend hecht. Het zijn echte techneuten waarmee je dagelijks spart over de juiste oplossingen en innovatie. Ook pakken ze congressen mee en doen ze veel op het vlak van kennisdeling. Kennis opdoen en jezelf op technisch vlak ontwikkelen staan bij jou dus zeer hoog op de lijst. Mocht je graag een vakgerelateerde opleiding willen volgen dan is daar ook alle ruimte voor. Ze hebben zelfs sinds kort een eigen opleidingsprogramma. 

De technische stack bestaat uit heel veel JavaScript. Frameworks zoals Angular, VUE, React en in jouw geval voornamelijk NodeJS, worden vrijwel dagelijks gebruikt en behoren tot jouw expertise. Mocht jij daarnaast al ervaring hebben met Babel, TypeScript en/of Ionic dan is dit mooi meegenomen. Gezien er een team in India zit, is een goede beheersing van de Engelse taal ook belangrijk. Je zult immers nauw met hun samenwerken en hier en daar aansturen. 

Het bedrijf is momenteel nog groeiende. Door de veranderingen die daarbij horen is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.  Er wordt veel gedaan aan kennisdeling en je moet niet bang zijn om dus met eigen inbreng te komen. Dit wordt gestimuleerd en zal alleen maar gewaardeerd worden door jouw toekomstige collega’s!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als JavaScript Developer (en met NodeJS)
 • Je hebt ervaring met JavaScript: en met Angular, NodeJS of React;
 • Ervaring met TypeScript, Ionic, Babel, Enigma en webpack is een pre;
 • Je bent gewend om in een agile omgeving te werken;
 • Affiniteit met UX is mooi meegenomen;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels
 • Je bent gemotiveerd en vind het leuk om jezelf continu door te ontwikkelen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Een goede vervoersregeling, in overleg;
 • Volop mogelijkheden tot het bezoeken van congressen, en volgen van cursussen en opleidingen;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een gezellig en hecht team om in te werken;
 • Werken aan diverse projecten vanaf 1 locatie!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit specialistische bureau in Almere is ongeveer zes jaar geleden opgericht door twee zeer ervaren JavaScript experts. Met hun bedrijf richten zij zich op de web en software ontwikkeling voor klanten. Hierbij ligt voor hun dus alleen de focus op de technische tak waarbij ze aan hele uiteenlopende projecten werken. Zo hebben ze aan een platform gewerkt die wereldwijd in de visserij wordt gebruikt, werken ze aan diverse e-commerce projecten en wordt hun interface in liften door heel Nederland gebruikt.

Doordat ze het belangrijk vinden om een goede relatie met de klanten te hebben, is menigeen uitgegroeid tot een serieus partnership. Een vrij logisch gevolg hiervan is het steeds meer aantrekken van projecten. Daarom zouden ze graag het team van developers in Nederland willen uitbreiden. Het overgrote deel van developers zit in India, maar nu willen ze dus aandacht besteden aan de uitbreiden van het Nederlandse team. Dit team bestaat nu uit 7 ontwikkelaars met alle diepgaande kennis van JavaScript. 

Kenmerkend voor dit bedrijf is het kennisniveau, de nuchterheid op de werkvloer en het hechte team. Het is geen kolossaal bedrijf, maar juist klein, gericht en met veel dynamiek. Beide eigenaren zijn techneuten en werken ‘hands on’ mee aan de projecten. Je zal daarom samenwerken met ervaren mannen die over ontzettend veel ervaring beschikken. Ook staat het begrip innovatie bij hen centraal, het is belangrijk dat je als werknemer van dit bedrijf altijd op de hoogte wil blijven van de nieuwste technieken en dat je deze ook graag wilt leren!

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Almere