Vacature NodeJS developer accoutancy software - Katwoude

Katwoude

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een kei in JavaScript en vind je NodeJS ontzettend tof? Ben jij woonachtig in Noord-Holland en bij voorkeur in regio Katwoude-Volendam? Heb jij een passie voor het vak en hecht jij veel waarde aan code kwaliteit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het team waarin je terecht komt bestaat uit 2 zeer ervaren programmeurs en junior developer. De sfeer op de werkvloer is gemoedelijk maar je moet absoluut tegen een stootje kunnen. Er is veel ruimte voor humor, er wordt hard gewerkt maar tegelijk krijg jij ook ontzettend veel vrijheid. Je zal samenwerken met mensen met verschillende achtergronden maar allen hebben ze dezelfde lange termijn visie en zijn ze analytisch ontzettend sterk. 

De technische stack bestaat voornamelijk uit JavaScript in combinatie met NodeJS en ExtJS. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van kubernetes voor de schaalbaarheid en automatische deployment. Intern wordt er op basis van scrum gewerkt en ervaring hiermee is wenselijk. Het belangrijkste is dat je technisch sterk bent met JavaScript en NodeJS. 

Naast een technische interessante uitdaging biedt dit bedrijf ook ontzettend veel mogelijkheden. Doordat ze niet zo groot zijn kun jij je met meer dan alleen development bezighouden. Je kunt hierbij denken aan support, architectuur maar bijvoorbeeld ook aan zaken zoals het opzetten van een nieuw product. Zolang jij met goede ideeën komt, staan zij ervoor open en kun je hier alle vrijheid voor krijgen. Er is wat dat betreft een sterke interactie tussen de business en development.

Verder is het goed om te weten dat dit een hele flexibele werkgever is. Zo is het geen probleem om af en toe thuis te werken en is parttime werken geen probleem. Betreft het parttime werken kun je standaard voor 4 (of 5) dagen in de week kiezen. Minder kan ook maar dan zul je een paar weken achter elkaar fulltime werken en dan een paar weken niet, dit ook een optie. Tot slot kun zelf, in overleg, je arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen.

Ben jij daarom toe aan een nieuwe uitdaging in ben je een kei in JavaScript en NodeJS? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal hbo werk en denk niveau en bij voorkeur een IT achtergrond;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met Javascript frameworks;
 • Kennis van NodeJS en/of andere backend talen;
 • Kennis van ExtJS is mooi meegenomen;
 • Je bent gewend om in een agile SCRUM omgeving te werken;
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt tegen een grapje;
 • Sociaal en een goede beheersing van de Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info
 • Een goed salaris dat afhankelijk is van je kennis en ervaring;
 • Vrijheid in je arbeidsvoorwaardenpakket, deze stel je zelf samen;
 • Veel vrijheid in je werk;
 • Betaalde lunch;
 • Thuiswerken en parttime werken is geen probleem.

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Vanuit een modern maar pittoreske boerderij in Katwoude met een uitzicht op de “skyline” van Volendam ontwikkelt dit bedrijf software voor accountants. Het idee achter deze producten is meer dan 10 jaar geleden ontstaan toen de oprichter erachter kwam dat er binnen de accountancy nog een hoop winst te behalen was op het vlak van automatisering. Na succesvolle partnerships met een aantal grote automatiseerders heeft hij een paar jaar terug besloten om zelf zijn eigen koers te varen. Zodoende is begin vorig jaar dit bedrijf opgericht en zijn ze uitgegroeid tot een ontwikkelclub van 3 techneuten en de oprichter. Zij hebben als doel om de accountancy zoveel mogelijk te automatiseren met hoogwaardige software. Ze kijken hiervoor naar de lange termijn en hechten een hoop waarde aan code kwaliteit. Ze willen niet voor het snelle succes gaan maar hechten meer waarde aan een duurzame klantrelatie. 

Door het succes van een aantal reeds ontwikkelde producten  en de prognose voor 2019/2020 is er behoefte gekomen aan versterking van het huidige ontwikkelteam. Samen met het team ga jij bouwen aan een product dat de accountancy voor een groot deel zal automatiseren. Hierbij krijg jij veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid in je werk.

lees meer

Contactpersoon Kim Schuitemaker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!