Vacature Frontend Developer Educatieve Uitgeverij Amersfoort

Amersfoort

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Met jouw development skills applicaties bouwen die het grote niveauverschil tussen studenten op het mbo kan dichten? In het mooiste kantoor van Amersfoort is nog een bureau vrij voor een kei van een Frontend Ontwikkelaar. Ben jij degene die ze zoeken? Check snel de vacature!


De functie betreft een Frontend/JavaScript rol. Jij komt daarom ook terecht in het Frontend team dat onderdeel is van de 30-koppige ICT-afdeling. De gehele afdeling is opgedeeld in verschillende multidisciplinaire teams van 5 tot 6 man groot. Ieder team werkt aan een ander project of product. Momenteel werkt het team waarin je terecht zal komen aan een VR-project.

Als frontend web ontwikkelaar ben jij een held in HTML, CSS en JavaScript. Ook heb jij kennis van TypeScript, Angular en Bootstrap. Het is mooi meegenomen als jij ook al eens met Redux hebt gewerkt, maar dit is geen must. Daarnaast wordt het ontzettend gewaardeerd als jij met eigen initiatief komt en het leuk vindt om zelf technologieën/ideeën aan te dragen. Mocht jij behoefte hebben aan een vakgerelateerde training of cursus. Dan is ook dit bespreekbaar. Hierdoor staan de ontwikkelingen nooit stil. Iedere keer worden er nieuwe projecten bedacht en opgezet waardoor het team continu geprikkeld blijft. Dit blijkt ook uit het personeelsverloop, die is er eigenlijk niet.

Naast een technisch inhoudelijke uitdaging is de sfeer binnen het bedrijf ook ontzettend prettig. De organisatie zelf is erg plat en de oprichters zijn vrijwel dagelijks actief op de werkvloer. Ook wordt er ontzettend veel georganiseerd en niet alleen vanuit het bedrijf, maar ook vanuit de medewerkers zelf. Zo is wordt er samen gesport en is er en een pubquizteam. Daarbovenop is jaarlijks een groot feest om de successen te vieren.

Ben jij benieuwd naar wat de organisatie jou kan bieden? Wil jij graag werken vanuit het mooiste kantoor in Amersfoort? Lees dan snel verder en solliciteer!

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde IT opleiding, bij voorkeur hbo of hoger;
 • Je bent een kei in HTML, CSS en JavaScript;
 • Aantoonbare werkervaring met JS frameworks als: Angular, TypeScript en Bootstrap;
 • Het is pre als je al kennis hebt van Redux;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris dat afhankelijk is van kennis en ervaring;
 • Een pensioen met goede voorwaarden voor de werknemer;
 • Dagelijks een gratis en verse lunch;
 • NS trajectkaart;
 • Beginnend met een jaarcontract;
 • Heel veel andere interessante secundaire voorwaarden!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Vanuit een middeleeuws pand in Amersfoort is onze klant de expert als het gaat om lesmateriaal voor het mbo. Sinds 2007 zijn ze zeer hard gegroeid en is het aantal werknemers naar 103 gestegen. Samen ontwikkelen ze afwisselend lesmateriaal voor het mbo, voortgezet- en praktijkonderwijs, en het vso. Ze bouwen schoolmethodes uit voor de algemene vakken voor het mbo zoals: Rekenen, Nederlands, Engels en Geschiedenis. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en technologieën zoals Virtual Reality.

Het bedrijf is in 1998 opgericht door een docent die het lesmateriaal op het mbo van een te laag niveau vond. Verder viel het hem op dat er op het mbo sprake is van een groot niveauverschil tussen de leerlingen. Met de leermiddelen van dit bedrijf kunnen docenten de leerlingen goed monitoren en sturing geven. Dit is een groot succes gezien het steeds maar groeiende klantenbestand en het aantal tevreden klanten. Daarnaast zijn ze hun markt aan het verbreden richting het voortgezet onderwijs en verwachten ze in de toekomst meer markten aan te boren.

Kortom; groei, groei en nog eens groei en ter uitbreiding van het IT-team zijn we daarom ook op zoek naar een goede Frontend Ontwikkelaar. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en draag jij graag je steentje bij aan het verbeteren van het onderwijs, dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Amersfoort
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort