Vacature FullStack Developer Vereenvoudigen Bedrijfsprocessen - Son en Breugel

Son en Breugel

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren FullStack Developer en kruip jij graag in de rol van de eindgebruiker? Lijkt het jou leuk om te werken aan systemen voor onder andere advocaten en ben je woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Lees dan snel verder!


Als FullStack Developer kom jij het 12-koppige IT-team versterken. Het zijn voornamelijk FullStack Developers, met ieder natuurlijk wel een eigen specialisatie of voorkeur (frontend-backend). Samen met hen bedenk je nieuwe features en oplossingen om het huidige product naar een hoger plan te tillen. Je zult nauw met de klant in contact zijn en met hun sparren over de wensen en oplossingen. Vervolgens werk je deze plannen uit en ga je met je team aan de slag.

De nadruk ligt bij deze club qua technische stack vooral bij PHP & JavaScript, dus ervaring met beide is een must. Verder is het de bedoeling dat een deel van de code moet worden omgezet naar React, dus ervaring met dit framework is een pre. Ook ervaring met GIT en MYSQL is mooi meegenomen, maar jouw algemene technische kennis en inzicht zijn het belangrijkst. De uitdaging zit hem voor deze club in het eenvoudig weergeven van ingewikkelde processen. Aan jou om in de rol van de gebruiker te kruipen en dit te realiseren.

Weet jij het verschil tussen verlegde en normale btw en komen de termen debit en credit jou bekend voor? Ben je daarnaast een echte teamplayer en vind je het ook leuk om nauw met de klant in contact te zijn? Dan is dit team uit Eindhoven op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Fullstack Developer
 • Je hebt vooral ervaring met PHP en JavaScript (bij voorkeur React);
 • Je hebt ervaring met Git en MySQL;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je hebt een klantgerichte instelling en kunt goed samenwerken;
 • Je bent enthousiast, gemotiveerd en hebt affiniteit met de branche!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 25 Vakantiedagen;
 • Leuke bonus regeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een startperiode van 4 maanden en vervolgens een vast contract;
 • Flexibele werktijden;
 • Veel technische vrijheid en volop doorgroeimogelijkheden;
 • Leuke collega’s, veel teamuitjes en een mooi kantoorpand bij Luchthaven Eindhoven!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie bestaat sinds 2012 en is gelegen op een toplocatie vlakbij de luchthaven van Eindhoven. Sindsdien helpen ze bedrijven binnen de wereld van onder andere recruitment, advocatuur en certificering met het leuker en gemakkelijker maken van hun werk. Bedrijven als deze werken namelijk vaak met grote systemen/databases vol met informatie. Niet alleen is deze informatie lastig te ordenen, maar ook levert dat tijdrovende klussen. Dat kan anders!

Als jij als bedrijf geen tijd meer wilt verspillen aan het zoeken naar contactgegevens en documenten, omslachtige urenregistratie, reiskostenberekeningen, facturatie, opdrachtinformatie en nog veel meer, dan ben je bij hen aan het juiste adres. Waar veel gegevens voor hen momenteel verspreid zijn over verschillende systemen, streeft deze organisatie ernaar om al deze informatie op een overzichtelijke manier beschikbaar te maken via een centraal systeem. Zo heb je als advocatenbureau bijvoorbeeld per zaak een duidelijk overzicht van de betrokkenen bij een bepaalde zaak, de bij behorende documenten en contactgegevens.

Hun doel is dan ook om voor hun klanten een systeem te ontwikkelen waarin alle informatie binnen een database samenkomt en 24/7 toegankelijk is vanaf alle soorten locaties en devices en hier ligt de uitdaging.

De sfeer op kantoor is goed! Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht, er worden brainstormsessies georganiseerd en aan VrijMiBo’s en andere teamuitjes ook geen gebrek.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Son en Breugel
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Son en Breugel