Vacature Frontend Developer fullservice internet bureau Alkmaar

Alkmaar

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij altijd willen werken in een mooi herenpand in Amsterdam, maar is het voor jou niet goed bereikbaar of vind je deze grote stad veel te druk? Neem dan eens een kijkje naar deze vacature van dit full-service internetbureau te Alkmaar!


Als Frontend developer kom je terecht in een developmen team dat uit ongeveer 8 developers bestaat. In de backend wordt gebruik gemaakt van .NET en C# en de frontend, wat jouw domein zal worden, gebruiken ze; html, css, JavaScript, jQuery en andere libraries. Je zal veel samenwerken met designers en UX experts en je vindt het ook leuk je bezig te houden met photoshop en het responsive maken van websites, web applicatie en apps.

Ontwikkeling en kwaliteit zijn voor jou twee belangrijke componenten die jij graag ziet terugkomen in je werk. Werken met nieuwe technieken schrikt jou niet af, maar daagt jou uit! Ook nieuwe ideeën zitten jou niet in de weg. Integendeel, jij gaat bijvoorkeur gelijk om de tafel om te sparren hoe je dit voor je klant kan verwerkelijken. Jij zal voor vele websites, webshops en webapplicaties een nieuwe frontend leveren. Allen uniek en optimaal functionerend. Hier komt veel teamwork bij kijken wat voor jou geen enkel probleem zal vormen. Naast de websites en webshops werk je ook aan de (door)ontwikkeling van het eigen CMS. Kortom veel afwisseling en dynamiek in je werk.

Ben jij daarom klaar voor meer uitdaging, wil jij jezelf ontwikkelen en certificaten op zak hebben? Dan is deze partij wellicht voor jou de juiste om aan de slag te gaan!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een relevant HBO diploma op zak;
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van HTML, CSS en Javascript;
 • Je bent communicatief sterk en een teamplayer;
 • Kennis van Adobe Photoshop is een pre;
 • Je zit boordevol ideeën.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris;
 • Pensioenvoorziening;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Laptop van de zaak;
 • Een mooie bonusregeling;
 • Vele ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een gezellig team binnen een informeel bedrijf!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Als developer in hart en nieren kom je in een warm bad terecht wanneer je hier de deuren opent. Dit bedrijf bevindt zich in een prachtig herenpand te Alkmaar op loopafstand van het bekende Waagplein. Er hangt bij dit internetbureau een echte development cultuur, waarmee het online succes van de klant constant wordt nagestreefd.

De organisatie bestaat uit twee takken, die ieder een eigen kantoor hebben. Ze hebben een tak met online marketeers en een tak die zich richt op development. Deze laatste bevindt zich in het hartje van Alkmaar. Hier specialiseren zij zich in online diensten voor hun klanten die zich zowel in binnen- als buitenland bevinden. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van A tot en met Z van een nieuwe website of webshop.

Wanneer je hier aan de slag gaat zal je al snel merken dat er informele cultuur heerst. Het is van belang dat je kwaliteit weet te leveren, je mening durft te geven en geen haantje de voorste bent. In dat geval zal je hier snel part of the team zijn. Bij de werkgever zelf staat jouw persoonlijke groei voorop. Iedereen wordt binnen één jaar opgeleidt tot Google Analytics, om zo als echte professional te kunnen handelen. Ook hebben ze een interim coach in dienst waar iedere werknemer maandelijks mee in gesprek gaat. Tijdens dit gesprek worden jouw ambities in kaart gebracht en besproken waar voor jou de uitdaging in zit. Daarnaast bespreek je per opdracht met je team welk gedeelte jij het liefste oppakt. Op die manier doe je altijd werk wat je ambieert.

Zie jij een baan bij een full service bureau wel zitten en pak jij graag verscheidene (inter)nationale opdrachten op? Lees dan hieronder extra informatie over de functie en de functie-eisen!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alkmaar