Vacature Front-end developer product e-commerce - Zwolle

Zwolle

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Coderen en complexe problemen oplossen zijn helemaal jouw ding? Ga jij graag aan de slag binnen een technisch hoogstaande omgeving? Lees dan snel de vacature en wie weet mogen wij jou binnenkort feliciteren met een nieuwe uitdaging!


Als frontend developer komt je terecht in een technisch hoogstaande omgeving. Je vindt het leuk om complexe problemen op te lossen en te coderen. De focus in deze rol ligt daarom vooral bij development en minder bij design.

Gezien de complexe omgeving wordt er veel van je verwacht. Je hebt diepgaande kennis van HTML5, CSS en JavaScript (frameworks). Ook ben je bekend met Rest en/of Soap API’s en begrijp je hoe templating talen zoals Handlebars en twig werken. De backend van de software wordt geschreven in PHP en basiskennis hiervan is lekker meegenomen, datzelfde geldt voor software mock-ups.

Als persoon ben jij een toegankelijk en communicatief vaardig type. Je bent een echte IT-er met een gezonde passie voor het vak. Daarnaast heb je een goede beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt goede kennis van JavaScript (frameworks), package management en compilers;
 • Het is niet voor het eerst dat jij met Rest en Soap API’s werkt;
 • HTML en CSS is jouw domein;
 • Basiskennis van php is mooi meegenomen;
 • Je bent communicatief vaardig en durft je mening te geven;
 • Je hebt wel vaker software mock-ups gemaakt;
 • Oja, ze werken met Linux!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Goed salaris op basis van kennis/ervaring/resultaten;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen (meer is bespreekbaar aan de hand van resultaten);
 • 32 uur bespreekbaar;
 • Werken op hoog niveau bij een ambitieus bedrijf met grootse groeiplannen!

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020-8200370, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit kleinschalige en ambitieuze bedrijf in Enschede houdt zich bezig met grootschalige projecten. Dagelijks werken hier alleen vakmensen aan software om het e-commerce proces te bevorderen voor grote B2B klanten. Er worden SaaS oplossingen gemaakt die processen verbeteren, maar daarnaast vooral zorgen voor een verbetering van de salesprocessen. Zij zorgen ervoor dat bestellingen beter, strakker en doelgerichter verwerkt kunnen worden. De Cloudoplossing die wordt geleverd is dus echt hun eigen product, waardoor dit een unieke werkomgeving is.

Op dit moment werken er acht mensen bij dit bedrijf, waarvan vier developers, stuk voor stuk met veel technische kennis om alleen het allerbeste product af te leveren. In het product zit een enorm groeipotentieel, onder andere omdat de software wordt aangeboden in vijf talen! Het is daarom niet de vraag of er buitenlandse vestigingen komen, maar wanneer. Binnen dit bedrijf is alles bespreekbaar, mits het resultaat optimaal is!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle