Vacature React Developer Voor Onderwijsapplicatie - Zwolle

Zwolle

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een React Developer met passie voor het vak? Lijkt het je leuk om in een ambitieus team aan een innovatieve onderwijsapplicatie te werken en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste technieken op Frontend vlak? Lees dan vooral verder!


We zijn op zoek naar een ervaren React Developer die het team wil komen versterken. Je gaat samen met het team de applicatie tot een hoger niveau tillen. Omdat ze zo sterk groeien, maken ze de applicatie schaalbaarder. De frontend wordt gebouwd naar een moderne single-page applicatie door middel van React. Momenteel houden ze zich voornamelijk bezig met de manier waarop de hoeveelheid content wordt uitgebreid en verspreid. Met jouw oog voor detail en functionaliteit denk je graag mee over hoe we het platform kunnen verbeteren.

Daarnaast vindt je het leuk om met nieuwe technieken te werken en ben je niet bang om een uitdaging aan te gaan. Kennis van HTML, CSS en React is een must. Daarnaast is kennis van andere JavaScript frameworks, Java en PHP7+ alleen maar interessant.

Je gaat werken in een klein en ambitieus team, bestaande uit 6 man. Hierbij zitten nog 3 andere developers die graag met jou sparren over diverse technische vraagstukken. Ze zijn het team druk aan het uitbreiden en willen hier nog graag 1 Frontender en 2 Backenders aan toevoegen.

Ben jij een ervaren React developer en vind jij het leuk om met de nieuwste technieken deze onderwijsapplicatie te perfectioneren? Werk je graag in een gezellig en gemotiveerd team en draag jij daar graag jouw steentje aan bij? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent een Frontend Developer met minimaal 3 jaar ervaring;
 • Goede kennis van React is een must;
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS en eventueel andere JavaScript Frameworks;
 • Ervaring met Java, PHP7+, Doctrine, Oauth en SAML is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met collega’s te brainstormen;
 • Je vind het leuk om je bezig te houden met de nieuwste technieken;
 • Affiniteit met het onderwijs is een pre;
 • Je bent leergierig en ambitieus!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en nieuwe technieken te leren;
 • Een ondernemende en dynamische werkomgeving;
 • Een functie waarin je veel eigen inbreng hebt
 • Een gezellig en positief team om mee te sparren!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag voor een innovatief bedrijf dat in 2016 door een docent is opgericht. Hij merkte tijdens zijn werk dat bepaalde dingen in het onderwijs niet klopte en dat lesmateriaal snel verouderd is en vaak niet meer actueel. Deze organisatie houdt zich daarom bezig met het ontwikkelen van een platform voor het onderwijs, waarbij docenten, leerlingen en auteurs toegang krijgen tot een digitale leeromgeving die helemaal van nu is. Dit doen ze inmiddels voor honderden scholen en de app kent meer dan 250.000 gebruikers. Ze focussen zich momenteel vooral op het primaire en voortgezet onderwijs, omdat hier nog veel werk aan de winkel is.

Het platform bestaat uit meerdere applicaties die ze verder aan het ontwikkelen zijn en naar een hoger niveau willen tillen. Ze willen dat de app door leerkrachten en verschillende auteurs wordt gebruikt voor het creëren van content en vervolgens voor het delen van deze content binnen het hele platform. Zo hebben ze als doel om mooie interactieve lessen en toetsen te kunnen maken, delen en verspreiden. Ook koppelen ze met en integreren ze leerling administratie systemen, Microsoft Office 365 en Gsuite van Google.

Ze zijn zich momenteel ook internationaal aan het uitbreiden en hebben als doel om zo eerst Frankrijk en daarna Duitsland te veroveren. Wegens de snelle groei zijn we op zoek naar een React Developer die het team wil komen versterken. Het kantoor is gelegen in Enschede en is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar. Binnen de organisatie werk je samen met een gezellige groep collega’s die zich in de pauze graag even uitleven op de XBox of gebruikmaken van de frisse buitenlucht!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Zwolle
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle