Vacature Frontend Developer Voor Eerstelijnszorg - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij die specialist die de IT dienstverlening in de eerstelijnszorg naar een hoger niveau wilt tillen? Lijkt het je daarnaast tof om als Frontend developer je eigen oplossingen te onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en testen? Dan is deze job wat voor jou!


We zijn op zoek naar een Frontend Developer die het internationale Scrum team wil versterken. Je onderzoekt, ontwerpt, ontwikkelt, test en documenteert je eigen oplossingen. Je gaat de Unit versterken om zo de web app en app (Ionic) te perfectioneren en verder te ontwikkelen. Je duikt hierbij in de rol van de consument en zorgt er als developer voor dat patiënten makkelijk en efficiënt kunnen communiceren met de apotheek en huisarts, waardoor de kwaliteit van de zorg toeneemt en de werkdruk van de zorgverlener afneemt.

Je gaat op het kantoor in Oosterhout samenwerken met een Product Owner, Architect, Requirement Analyst, Backend Developer en Test Specialist. Verder zijn op de andere afdelingen van het bedrijf Frontend Developers werkzaam, waarbij je altijd kunt aankloppen bij vragen. Het IT team waarmee je veel samenwerkt zit grotendeels in Roemenie. Het is echter de bedoeling dat het development straks grotendeels vanuit Oosterhout gebeurd en niet meer wordt geoutsourced. De technische stack bestaat verder uit JavaScript met Angular en Ionic voor de apps. Verder wordt er in de backend gebruikt gemaakt van Java en is kennis hiervan een grote pre.

Deze organisatie heeft een duidelijk doel voor ogen, maar als je zelf ideeën hebt over hoe dit beter kan wordt dit alleen maar gewaardeerd en krijg je de kans om jouw plannen uit te werken. Een goede wisselwerking tussen jou en je collega’s is zeer belangrijk dus het is belangrijk dat je het leuk vindt om kennis en informatie met anderen te delen en dat je energie krijgt van samenwerken

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een informatica achtergrond);
 • Je hebt ervaring met JavaScript, CSS en HTML;
 • Je hebt ervaring met mobile app development in Ionic;
 • Je hebt ervaring met (onderdelen van) Angular, React, Ionic;
 • Je hebt goede beheersing van de Engelse taal is een must, Nederlands een pre;
 • Ervaring met Scrum is een pre;
 • Je bent enthousiast, positief en bereid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Je bent een echte teamspeler en wilt verschil maken in de zorg.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info
 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Volop doorgroeimogelijkheden (ook budget voor opleidingen, trainingen);
 • Een uitstekende pensioensregeling;
 • Op termijn de mogelijkheid tot thuiswerken (tot 3 dagen);
 • 26 vakantiedagen;
 • Een uitdagende en professionele werkomgeving;
 • De mogelijkheid om te werken in een gezellig team, waarmee je iedere vrijdagmiddag op de VrijMiBo belandt!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant en ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor de geïntegreerde eerstelijnszorg en haar cliënten. Bij dit bedrijf werk je aan software met een concreet doel, dat complex is en bijdraagt aan de Nederlandse gezondheidszorg. Het is een grote organisatie bestaande uit meerdere onderdelen. Een daarvan is de nieuwe Business Unit waar jij aan de slag gaat. Deze levert vernieuwende producten aan huisartsen en apotheken ter ondersteuning van haar patiënten.

Hiervoor hebben ze een online portaal en een app, waarmee een patiënt bijvoorbeeld afspraken met de huisarts kan maken, medicatie kan ophalen of bestellen, een E-consult kan doen en een overzicht van zijn of haar medicatie kan inzien. Het portaal wordt door meer dan 1 miljoen patiënten gebruikt en is hiermee de marktleider op het gebied van eHealth in de eerstelijnszorg.

Verder hebben ze ook een versie van de app die toegankelijk is voor huisartsen zelf, zodat zij ook inzicht hebben in bepaalde gegevens. Echter zit deze versie nog wel in de beginfase. Hetzelfde hebben ze gedaan voor apotheken. Onder hen is de app echter al langer actief en 60% van de apotheken gebruikt deze dan ook momenteel.

Je gaat aan de slag op het kantoor in Oosterhout en aan gezelligheid op de werkvloer is geen gebrek: het pand heeft een eigen bar die veel bezocht wordt door collega’s en daarnaast organiseert het bedrijf zelf veel leuke dingen. Zo gingen ze met maar liefst 50 man op skireis!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Oosterhout (NB)
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oosterhout (NB)