Vacature (Lead) Javascript Developer Vergelijkingssoftware Zorg - Zwolle

Zwolle

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend Developer die graag een steentje bijdraagt aan het transparanter maken van de zorgverzekeringsmarkt? Lijkt het jou tof om te werken aan een groots project waarbij je van scratch af aan Frontend applicaties gaat ontwikkelen? Lees dan snel verder!


We zijn op zoek naar een (Lead) JavaScript Developer met een brede kennis van diverse (moderne) JavaScript frameworks. Ze zijn namelijk druk bezig met een groots en belangrijk project, waarbij het de bedoeling is dat front- en backend van elkaar worden losgekoppeld.

Momenteel is alles opgebouwd met Java, maar het is de bedoeling dat de applicaties uiteindelijk wordt opgebouwd met een systeem dat gebaseerd is op JavaScript. Het is daarom belangrijk dat je al een aantal jaar ervaring hebt en dat je bereid bent om samen met een collega alles op gebied van JavaScript te ontwikkelen van scratch af aan. Een echte uitdaging dus!

Je komt te werken in een relatief klein en overzichtelijk multidisciplinair team. Samen met een andere JavaScript Developer krijg jij je eigen onderneming binnen het bedrijf. Als Lead Developer ga je geen leiding geven op personeelsvlak, maar ben jij degene die op technisch vlak de lijnen gaat uitzetten. Jij bepaalt welke technieken je gaat inzetten om het doel te bereiken en krijgt hierin veel creatieve vrijheid. Als je hierbij ook wat ervaring hebt op gebied van design is dat mooi meegenomen.

Wegens de drukke periode in november en december hebben ze besloten om eind oktober als deadline te kiezen voor dit project. Ze willen dan ook al enkele klanten gaan overzetten naar het nieuwe systeem. Je werkt dus echt ergens naartoe en hebt een duidelijk doel voor ogen!

Ben jij een ervaren JavaScript Developer die toe is aan een groots project? Lijkt het je daarnaast leuk om dit te mogen doen van scratch af aan en ben je niet bang voor een grote uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt kennis van JavaScript, HTML, CSS
 • Je hebt ervaring met verschillende moderne JavaScript frameworks;
 • Je hebt een ervaren Frontend Developer (minimaal jaar ervaring) en houdt van een technische uitdaging;
 • Je beschikt over de vaardigheid om modulaire en herbruikbare code te schrijven;
 • Ervaring met backend (Java) en relationele database is een pre
 • Je bent bekend met de (on)mogelijkheden van de nieuwste technologieën;
 • Je bent zelfstandig en communicatief vaardig;
 • Het lijkt je leuk om als echte teamplayer met een proactieve houding aan de slag te gaan;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarde;
 • Ruimte voor zelfstandigheid en creativiteit;
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen;
 • Minimaal een jaarcontract;
 • Ruimte voor jouw creativiteit
 • De mogelijkheid om te werken aan een groots project, waarin jij veel technische vrijheid krijgt.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf uit Zwolle is in 2000 opgericht en is sindsdien de marktleider op het gebied van het vergelijken van zorgverzekeraars. Door middel van data uit de Nederlandse zorgsector maken zij het zorgaanbod inzichtelijk en vergelijkbaar. Door het verzamelen, koppelen, verrijken en waarderen van deze zorgdata worden professionals en consumenten geholpen om weloverwogen keuzes te maken omtrent de kwaliteit, toegankelijkheid en financiering van de zorg.

De drijfveer van dit bedrijf is het zo transparant mogelijk maken van de zorgverzekeringsmarkt. Om dit te bereiken is de onafhankelijkheid gewaarborgd door de autonome rol die zij aannemen als kennispartner. Klanten zoals de Consumentenbond, Independer en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nemen allemaal data af van dit bedrijf om consumenten het zorgaanbod in Nederland te laten vergelijken. Daarnaast helpen ze ook mensen rechtstreeks.

Qua cultuur kenmerkt het bedrijf zich als een kleine en informele no-nonsense organisatie. Het team bestaat uit 14 medewerkers en werkt doelgericht door middel van het meerjarenplan. Ze zijn een hecht team en vinden kennisdeling belangrijk. Ook aan gezelligheid is er geen gebrek: er wordt dagelijks samen geluncht en regelmatig een balletje getrapt op het voetbalveldje!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle