Vacature Frontend Developer Software voor Huisartsen - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij die specialist die de IT dienstverlening in de eerstelijnszorg naar een hoger niveau wilt tillen? Lijkt het je daarnaast tof om als Frontend developer je eigen oplossingen te onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en testen? Dan is deze job wat voor jou!


We zijn op zoek naar een Frontend Developer die het internationale Scrum team wil versterken. Je onderzoekt, ontwerpt, ontwikkelt, test en documenteert je eigen oplossingen. Je gaat de Unit versterken om zo de web app te perfectioneren en verder te ontwikkelen. Je duikt hierbij in de rol van de gebruiker en zorgt er als developer voor dat patiënten makkelijk en efficiënt kunnen communiceren met de apotheek en huisarts, waardoor de kwaliteit van de zorg toeneemt en de werkdruk van de zorgverlener afneemt.

Je gaat op het kantoor in Oosterhout samenwerken met een Product Owner, Architect, Requirement Analyst, Test specialist, Backend & Frontend Developers. Ze staan momenteel voor een groot project om het systeem om te zetten naar een moderne omgeving. De huidige omgeving is geschreven in AngularJS en ze willen dit omzetten naar een moderne versie van dit of een ander framework. We zijn op zoek naar een techneut die het team hierin wil meenemen. Kennis van deze frameworks is niet eens een harde eis, zolang jij het team hierin meekrijgt. Er komt bij deze rol daarom ook meer kijken dan pure ontwikkelvaardigheden. Het verbale en sociale gedeelte is minstens zo belangrijk.

Deze organisatie heeft een duidelijk doel voor ogen, maar als je zelf ideeën hebt over hoe dit beter kan wordt dit alleen maar gewaardeerd en krijg je de kans om jouw plannen uit te werken. Een goede wisselwerking tussen jou en je collega’s is zeer belangrijk dus het is belangrijk dat je het leuk vindt om kennis en informatie met anderen te delen en dat je energie krijgt van samenwerken!

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een informatica achtergrond);
 • Je hebt ervaring met JavaScript, CSS en HTML;
 • Je hebt ervaring met (onderdelen van) Angular, React, Ionic;
 • Je hebt goede beheersing van de Engelse taal is een must, Nederlands een pre;
 • Ervaring met Scrum is een pre;
 • Je bent enthousiast, positief en bereid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Je bent een echte teamspeler en wilt verschil maken in de zorg.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info
 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Volop doorgroeimogelijkheden (ook budget voor opleidingen, trainingen);
 • Een uitstekende pensioensregeling;
 • Op termijn de mogelijkheid tot thuiswerken (tot 3 dagen);
 • 26 vakantiedagen;
 • Een uitdagende en professionele werkomgeving;
 • De mogelijkheid om te werken in een gezellig team, waarmee je iedere vrijdagmiddag op de VrijMiBo belandt!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor de geïntegreerde eerstelijns zorg en haar cliënten. Bij dit bedrijf werk je aan software met een concreet doel, dat complex is en bijdraagt aan de Nederlandse gezondheidszorg. Het is een grote organisatie bestaande uit meerdere onderdelen. Een daarvan is de nieuwe Business Unit waar jij aan de slag gaat. Deze unit levert essentiële software voor huisartspraktijken, zorggroepen en andere zorginstanties om efficiënt te werken.

Een groot gedeelte van dit systeem is het welbekende elektronisch patiënten dossier. Daarnaast heeft dit systeem koppelingen met andere relevante systemen waardoor de zorgverlener vanuit een web omgeving kan werken. Dit is een ontzettend complexe omgeving waarbij je te maken hebt met heel veel privacy gevoelige informatie. Daarbij is het van belang dat dit systeem hun klanten helpt om efficiënter te werken. We zijn daarom op zoek naar een Frontend developer met oog design, UX en development.

Je gaat aan de slag op het kantoor in Oosterhout en aan gezelligheid op de werkvloer is geen gebrek: het pand heeft een eigen bar die veel bezocht wordt door collega’s en daarnaast organiseert het bedrijf zelf veel leuke dingen. Zo gingen ze met maar liefst 50 man op skireis!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en draag jij graag je steentje bij een betere zorg? Ben jij een allround Frontend developer met passie voor zijn vak? Vind jij het leuk om helemaal op te gaan in moderne materie? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Oosterhout (NB)
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oosterhout (NB)