Vacature Frontend Developer Digitaliseren Bouwsector - Woerden

Woerden

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ken jij als frontend Developer alle ins and outs van het vak en schrikt een flinke dosis verantwoordelijkheid jou niet af? Ben je daarnaast woonachtig in omgeving van Woerden en lijkt het je leuk om te werken aan het digitaliseren van de bouw? Dan is deze job geschikt voor jou!


We zijn op zoek naar een Medior/Senior Frontend Developer die met zijn of haar ervaring deze club wil komen versterken. De IT-afdeling is in meerdere vaste teams opgesplitst en ieder team is verantwoordelijk voor hun eigen projecten en producten. Als Frontend Developer houd jij je bezig met het ontwikkelen van zowel desktop en web applicaties en als jij ook wilt kennis maken met mobiele applicaties dan kan dat. Kortom; een mooie afwisselende functie!

De projecten zijn variërend en binnen de teams wordt er nauw met elkaar samengewerkt. Qua technieken is het vooral belangrijk dat je bekend bent met HTML, CSS en een van de moderne JavaScript frameworks (bij voorkeur met React). Je krijgt de mogelijkheid om de Frontend technieken toe te passen waarvan jij denkt dat ze goed bij het project passen.

Naast coderen ben je ook niet bang voor een stukje klantencontact. Je hoeft hier geen verkoopgesprekken te voeren, maar je schakelt over technische vraagstukken wel eens met de klant. Ook krijg je de kans om junioren op weg te helpen. Verder vind je het leuk om je bezig te houden met innovaties in de bouw en verbeteringen in de oplossingen. Je kan goed zelfstandig werken en bent blij met veel verantwoordelijkheid!

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een IT gerelateerde afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met HTML, CSS, Javascript;
 • Je bent ervaren met een van de moderne JavaScript frameworks (bij voorkeur React);
 • Je hebt enige kennis van PWA/hybride apps;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je houdt van een flinke dosis verantwoordelijkheid en denkt altijd in oplossingen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Marktconform salaris;
 • Aantrekkelijk secundair pakket;
 • Flexibele werktijden;
 • Veel technische vrijheid;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Diverse mogelijkheden voor trainingen;
 • Uitstekende en goedbereikbare locatie;
 • Interessante projecten binnen een leuk en informeel team!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit softwarehuis is al bijna 20 jaar actief binnen de bouwsector en is nog steeds groeiend! Zij zijn de uitdaging aangegaan om de bouw te digitaliseren. Het development team van 15 man sterk ontwikkelt zowel desktop-, web-, en mobile applicaties en hiermee bedienen zij een groot deel van de markt. Doel hiervan is het sturen op innovatie, betrouwbare communicatie en snelle samenwerking.

Projecten waar in het verleden aan zijn gewerkt, zijn bijvoorbeeld een Dropbox waardige applicatie om documenten uit te wisselen, een tool om projecten te managen en checklists af te vinken en een functionaliteit om bouwtekeningen toe te voegen en bij te werken. Het IT team is bezig met zowel het door ontwikkelen als het nieuw ontwikkelen van oplossingen op maat. Voor bedrijven in de bouwsector wordt informatie toegankelijker en beter bruikbaar gemaakt, wat voor betrouwbare communicatie en een snelle samenwerking zorgt tijdens het gehele bouwproces. Zo verminderen de faalkosten en kan de winstmarge van enkele naar dubbele cijfers stijgen! De oplossingen/streams die het team ontwikkelt, zijn een essentieel gereedschap voor het gehele bouwproces van de eerste potloodstreep tot aan de laatste steen die wordt gelegd.

Het bedrijf is snelgroeiende en wil het huidige team daarom versterken met iemand die houdt van een grote hoeveelheid verantwoordelijkheid. Heb je daarnaast een goed gevoel voor humor? Dan pas je goed in het team. Qua sfeer valt het bedrijf te omschrijven als een club energieke en gedreven techneuten die elke uitdaging met beide handen aanpakken. Er hangt een informele sfeer op het werk en ook na werktijd worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Woerden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Woerden