Vacature Fullstack/Frontend Developer Evenementenbranche - Rotterdam

Rotterdam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Frontend Developer met de ambitie om als Fullstack Developer aan de slag te gaan? Woon je daarnaast in de omgeving van Rotterdam en ben je een echte festival/poppodia bezoeker? Lees dan snel verder!


We zijn op zoek naar een ervaren Frontend Developer die dit team wil komen versterken. Je werkt samen met 5 andere enthousiaste Developers en jullie gaan je bezighouden met de doorontwikkeling van de applicatie. Binnen deze club wordt er weinig onderscheid gemaakt tussen Front- en Backend developers. Het is belangrijk dat je een van de facetten goed beheerst en interesse hebt in de andere. Dit is in hun visie essentieel om een goed product neer te zetten. Uiteraard zoeken we voor deze rol wel iemand die warmer loopt voor frontend development.

Binnen de frontend is vooral kennis van HTML, CSS, JavaScript en React belangrijk. Uiteraard is kennis van andere frameworks ook mooi meegenomen, want de ontwikkeling staat nooit stil. Verder wordt er gewerkt met Lit-elements en Docker. Aan de backend is kennis van Java een pre. Mocht je nog niet met al deze technieken bekend zijn is het geen ramp. Als je er maar voor open staat om meer bij te leren. In een team als deze moet dat geen probleem zijn!

We zijn voor deze rol op zoek naar een techneut met een passie voor festivals en/of poppodia. Je hoeft natuurlijk niet ieder weekend alle poppodia of festivals af te gaan, maar het is wel belangrijk dat je het leuk vindt om deze te bezoeken. Als persoon ben je communicatief sterk en vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Het organiseren van of presenteren op leuke meetups is voor jou geen probleem!

Ben jij de techneut die wij zoeken voor deze rol en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met jou in contact!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als Frontend Developer;
 • Kennis HTML, CSS en JavaScript (React) is een must;
 • Fullstack kennis is mooi meegenomen (bij voorkeur Java kennis);
 • Je staat ervoor open om nieuwe technieken te leren waar nodig;
 • Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer;
 • Je houdt ervan om zo nu en dan een festival of ander evenement te bezoeken!

lees meer

Overige info
 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Laptop van de zaak;
 • Flexibele werktijden;
 • Een enthousiaste groep collega’s en een informele werksfeer (veel vrijkaarten);
 • Een leuke werkomgeving en de kans om bij alle aspecten van een project betrokken te zijn;
 • De kans om te werken in een leuke branche.

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020-8200370, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie begon ooit als startup in Rotterdam, maar is momenteel hard aan het groeien met een klantenkring die de Nederlandse grenzen overschrijdt. Ze houden zich bezig met het ontwikkelen van een systeem voor organisatoren van evenementen zoals festivals, theatershows, optredens, clubnachten en vele andere events. Bij het organiseren van zowel grote als kleinere events komt veel kijken en het systeem dat deze organisatie ontwikkelt zorgt er voor dat alle organisatorische features van planning tot promotie en kaartverkoop samenkomen in een overzicht.

Dankzij dit systeem wordt de hele organisatie in kaart gebracht van pre tot post-productie. Niet alleen scheelt dit zeeën van tijd en dus geld, maar ook is de slagingskans van de evenementen een stuk groter. Met de applicatie kunnen bijvoorbeeld verbanden worden gelegd tussen de interesses van de bezoekers, artiesten en promovideos, waardoor de marketingstrategie wordt versterkt. Ook is de ticketshop eenvoudig te stylen en overzichtelijk gekoppeld aan bijvoorbeeld de facebookpagina. Daarnaast kun je aan de hand van het plansysteem gemakkelijk een heel draaiboek maken, waarin alle planningen samenkomen. Je creëert je eigen ‘virtual backstage’ en bent op alles voorbereid!

Momenteel werken 5 Developers nauw samen aan de (door)ontwikkeling van deze applicatie. De organisatie is alles behalve stijfjes en de sfeer is ontzettend informeel. Er hangt een huiskamersfeer op kantoor en het team is ontzettend hecht. Er heerst een goede balans tussen hard werken en af en toe een lolletje trappen. Het grootste voordeel aan werken in een branche als deze, is dat je nauw samenwerkt met de klant en dat je voor elk event op de gastenlijst staat. Dit wordt goed benut, dus aan teamuitjes geen gebrek!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Rotterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam