Vacature JavaScript developer (ReactJS) Halfweg

Halfweg

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken met state-of-the-art technieken aan een applicatie voor de bouwsector? Help jij daarnaast graag mee bij het opbouwen van een gloednieuw platform met Javascript, ReactJS en Redux? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou!


Het bedrijf zelf is circa 10 man groot waarvan 6 man zich met development bezig houdt. Het team bestaat uit 3 mobile developers, 2 backend developers en een frontend developer. Ter uitbreiding zijn we op zoek naar 2 extra frontend experts. Je focus zal liggen bij het her- en uitbouwen van de gehele applicatie. De verwachting is dat deze medio 2018 klaar zal zijn. Daarna zal het verder worden doorontwikkeld en zijn er plannen op Data analytics vlak. Het platform biedt namelijk ook de mogelijkheid om projecten met elkaar te vergelijken en trends te herkennen. Dit is voor veel klanten nu nog een brug te ver, al wordt het wel al getest bij de grootste klanten. Hier is nog een hoop winst te behalen. Echter zul jij je de aankomende tijd eerst gaan focussen op het schrijven van nieuwe software! Hierbij kom jij in aanraking komen met state-of-the-art technieken en tools zoals React, Bootstrap, Go(lang), NodeJS en Docker.

Het team waarin je terecht komt is qua expertises een zeer gemengde club. Naast frontend developers werk je samen met backend en mobile developers, maar ook met een UI/UX designer en een aantal functionele testers. Zij werken hier op basis van een combinatie van Scrum en Kanban; Scrumban. Naast een inhoudelijk uitdaging wordt iedereen bij de bedrijfsvoering betrokken. Zo wordt iedere week een stand-up gehouden waar de directie en afdeling Sales een update geven over de laatste stand van zaken. Ook wordt er dan een supportcase besproken zodat iedereen weet waar klanten mee worstelen. Tot slot wordt er op de werkvloer veel gedaan op het vlak van kennisdeling en is er voldoende ruimte voor het volgen van trainingen en cursussen.

Naast een inhoudelijk uitdaging is dit een hele flexibele werkgever. De inlooptijden zijn heel ruim en iedere vrijdag wordt er thuis gewerkt. Ook is er de mogelijkheid om parttime te werken (vanaf 32 uur). Los daarvan wordt er 2 maal per jaar een moment voor teambuilding georganiseerd en wordt er zoveel mogelijk gezamenlijk geluncht. Mocht je daarna toe zijn aan een kleine break, dan mag jij die naar wens invullen. Er staat een pooltafel en een tafelvoetbal. Heb jij behoefte aan een korte wandeling of ga jij toch liever voor een potje darten? Het kan allemaal!

Ben jij daarom toe aan een nieuwe uitdaging en bouw jij graag mee aan een applicatie from scratch? Vind jij innovatie belangrijk en vind je het leuk om complexe vraagstukken samen met een hecht team uit te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO werk en denk niveau;
 • Je hebt 0-8 jaar ervaring als frontend developer;
 • Jij hebt kennis en ervaring met JavaScript, CSS, Sass en Bootstrap;
 • Je bent innovatief, maakt nieuwe tooling jezelf snel eigen en kunt de toepasbaarheid goed beoordelen;
 • Ervaring met React en Redux zijn een pre;
 • Je mindset stopt niet bij: “het werkt toch?’’. Nee, jij wilt weten waarom het werkt!

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld (8%) en 25 vakantiedagen;
 • Telefoon met abonnement of een vergoeding;
 • Auto van de zaak of reiskostenvergoeding;
 • Vrijdag is een thuiswerkdag;
 • Direct een vast contract!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gevestigd in de voormalige CSM suikerfabriek en ligt op nog geen 3 minuten lopen verwijderd van het station Halfweg-Zwanenburg! Hier werken ze aan één platform dat alle documentregistraties van infrastructurele bouwplaatsen verzameld en ordent. Geen papieren rompslomp meer, maar alles in één overzichtelijke app. Daarnaast kan het platform ook gekoppeld worden van ERP systemen van aannemers waardoor dit optimaal functioneert.

Je zou denken dat de papieren rompslomp wel mee zou vallen in de bouw, maar dat valt tegen. Bij 1 betonnen paal horen bijvoorbeeld soms al meer dan 20 verschillende formulieren. Je kunt hierbij denken aan wapening, type beton, de verschillende moeren en boutjes en nog veel meer. Dit alles om te kunnen bewijzen dat de gemaakte afspraken ook worden nagekomen. Zoals je misschien kunt voorstellen komt hier heel veel documentatie, fotobewijs en administratie bij kijken. Laat dit nu net iets zijn waar ze in deze sector geen fan van zijn en dit soms links laten liggen.

Onze klant speelt hier slim op in en heeft dé oplossing voor dit probleem. Hun applicatie biedt namelijk de mogelijkheid om sneller te werken door bijvoorbeeld ter plaatste middels GPS of foto’s het bewijsmateriaal aan te leveren voor deze formulieren. Dit maakt het voor aannemers zo eenvoudig mogelijk om sneller te werken en zodoende kunnen zij heel specifiek hun materiaal en verantwoording registreren op één plek. Dit met slechts enkele drukken op smartphone of tablet.

Het platform zal in zijn geheel opnieuw worden opgebouwd met de nieuwste technologieën. Hierbij kun je denken aan Java EE (Spring), Golang en JavaScript (react). Ter uitbreiding zijn we daarom op zoek naar een goede frontend developer met een passie voor innovatie en nieuwbouw. Heb jij daarnaast ook de ambities om uiteindelijk als lead developer aan de slag te gaan? Dan ben je hier aan het juist adres!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Halfweg
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Halfweg