Vacature JavaScript Developer Complexe Huisstijlapplicatie Leiden

Leiden

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend developer en woon je in de omgeving van Leiden? Heb jij een passie voor JavaScript en Angular? Houd jij van de nodige complexiteit en ben je in staat om een goede architectuur neer te zetten? Dan zijn we op zoek naar jou!


Als ervaren Frontend Developer ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van de code voor hun primaire applicatie. Daarnaast zorg je voor de bijbehorende unit tests en lever je een bijdrage aan het verbeteren van de software architectuur om zo deze applicatie tot een hoger niveau tillen. Je krijgt hierbij de kans om de nieuwste technologieën en ontwikkelingen vanuit de frontend-wereld toe te passen en je krijgt hierin veel eigen inbreng!

Dit doe je binnen een klein en ambitieus team dat bestaat uit 7 man. Je bent de enige Frontender, maar werkt samen met een Fullstack Lead Developer die het leuk vindt om met jou te brainstormen over hoe jullie als team met de nieuwste technieken en codes de app kunnen perfectioneren. Samen met de Product Owner stel je specificaties op, werk je mockups uit en ontwikkel je verschillende frontend- elementen van scratch af aan. Zo creëren jullie samen een totaalproduct van goede kwaliteit!

Je technische stack is breed; Veel van de code is in Angular geschreven. Er moet een migratie naar Angular 7 gaan plaatsvinden, dus kennis hiervan is een grote pre. Mocht je ervaring hebben met een ander framework en wil jij je graag verdiepen in Angular dan ben je ook van harte welkom. Daarnaast is PHP kennis een grote pre. De backend is namelijk volledig in PHP geschreven en het zou fijn zijn als je weet hoe een PHP backend werkt en hoe de Frontend daarmee praat. Verder wordt er gebruik gemaakt van Docker Containers, GIT en Test Driven development.

Ben jij een ambitieuze, ervaren developer die deze applicatie tot een hoger plan denkt te kunnen tillen? Ben je op de hoogte van de meest innovatieve technieken en pas jij deze graag toe samen met een gemotiveerd team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring als Frontend Developer (minimaal 4 jaar);
 • Uitgebreide ervaring met JavaScript Frameworks (bij voorkeur Angular);
 • Affiniteit met Visual Designaspecten en architectuurprincipes (MVC) is een pre;
 • Ervaring met Test Driven Development, Design Patterns en Git
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent ambitieus, zelfstandig en een echte teamplayer!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Overige info
 • Uitstekend salaris op basis van kennis en ervaring (kan oplopen tot €5000);
 • 25 vakantie dagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Reiskosten vergoeding;
 • Laptop of Workstation naar keuze;
 • Gezellige borrels om successen met je team te vieren!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag voor een dynamisch bedrijf dat zich sinds 2009 bezighoudt met het ontwikkelen van een applicatie die digitale tekstbestanden kan omzetten naar documenten die voldoen aan huisstijlrichtlijnen. Hierbij ligt hun focus bij de Rijksoverheid, met als specialisatie documentcreatie. Innovatie en doorontwikkeling zit, zoals ze zelf zeggen ‘’In ons DNA!’’. Met klanten als de Tweede kamer, Algemene rekenkamer en meerdere Ministeries hebben zij een groot afzetgebied voor de door hen ontwikkelde software en ideeën en deze wordt alleen maar groter.

Jij krijgt als Frontend Developer een belangrijke rol bij het ontwikkelen van hun hoofdproduct. Dit is een web-based enterprise applicatie die formele documenten zoals brieven rapporten, memo’s en verslagen omzet naar documenten die voldoen aan huisstijlrichtlijnen. Zo wordt de applicatie momenteel onder andere door ruim 60% van onze Ministeries gebruikt. De applicatie werkt snel, is dynamisch en kent een krachtige gebruikersinterface. Zo kunnen klanten toegang krijgen tot de documenten die ze nodig hebben en zijn ze veel minder tijd kwijt aan administratieve klusjes. Dit is natuurlijk voor zowel grote als kleinere bedrijven een enorm voordeel. De komende periode willen ze hun markt ook gaan verbreden en daarvoor zijn we op zoek naar een goede Frontend developer.

Het is een relatief klein bedrijf, waar momenteel 9 man werkzaam is. Gelegen naast het Centraal Station van het mooie Leiden is het kantoor goed te bereiken. De werksfeer is informeel en er loopt een hond rond op kantoor. Mocht je er zelf ook eentje hebben en het leuk vinden om deze mee te nemen mag dat. Daarnaast worden successen volop gevierd met gezellige borrels!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Leiden
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden