Vacature Medior React Developer Gaming industrie - Eindhoven

Eindhoven

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij woonachtig in Eindhoven en zie jij jezelf als ‘knappe kop’? Ben jij een doorgewinterde JavaScript developer met kennis van React? Vind je het daarnaast leuk om te gamen en lijkt het je leuk om binnen deze branche actief te zijn? Schroom dan niet om verder te lezen!


Het bedrijf kent dus twee software teams. Als Medior React Developer zal jij je aansluiten bij het team dat zich voornamelijk richt op Python en JavaScript, waarbij gewerkt wordt met ReactJS. Je zit hier zeker niet voor altijd aan vast, omdat het bedrijf de ruimte biedt om op basis van jouw interesses te werken. Mocht jij je dus later meer willen begeven op het vlak van backend, frontend of wil je liever doorontwikkelen als fullstack developer? Dan kan dat hier!

Het bedrijf staat veelal in contact met vooraanstaande, internationale game publishers en developers, daarom is het in jouw voordeel als je affiniteit hebt met de gaming industrie. Je hoeft hierin geen doorgewinterde gamer te zijn, maar je vind het wel leuk om met enige regelmaat te gamen.

Innovatie en kwaliteit staat centraal, het team is gedreven en kijkend naar wat ze hier doen is het zeker geen toeval dat Eindhoven samen met Silicon Valley is verkozen tot aller-slimste regio van de wereld. Er wordt hard gewerkt, maar ze houden hier op de werkvloer wel vast aan een open cultuur en een gezellige werksfeer. Om de werksfeer zo te houden, wordt er niet alleen iedere dag een lunch verzorgd, maar worden er jaarlijks ook diverse teamuitjes en jaarlijkse trips georganiseerd!

Vanuit technisch oogpunt zal jij voornamelijk bezig gaan houden met HTML, CSS en heel veel JavaScript. Met name het React framework zal jij je dagelijks in gaan verdiepen. We zijn daarom op zoek naar iemand die hier al een stabiele basis in heeft. Mocht je dit niet hebben, maar je bent wel bekend met andere JavaScript frameworks? Dan kan dat ook interessant zijn!

Heb jij affiniteit met de gaming industrie en ben jij thuis in React en JavaScript? Zoek jij een plek waar geluisterd wordt naar jouw interesses, ruimte is voor eigen initiatief en op basis daarvan gekeken wordt waar jij aan mee kan werken?

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Web Developer of iets vergelijkbaars;
 • Dat je hebt meegewerkt aan JavaScript-projecten;
 • Natuurlijk heb je ook ervaring met React;
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands én Engels;
 • Ervaring met SCRUM of een andere Agile methode is een pre;
 • Ervaring met Node.js en test driven development is ook mooi meegenomen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Werken in een historisch pand in het centrum van Eindhoven;
 • Werken aan innovatieve software die baanbrekend is en wereldwijd gebruikt wordt;
 • Heel prettige werksfeer, waar cutting-edge innovatie op het gebied van streaming samen wordt gebracht met de gaming industrie;
 • Reiskostenvergoeding, dagelijks verzorgde lunches;
 • Teamuitjes en jaarlijkse trips!

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020-8200370, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Spotify en Netflix. Dat zijn de diensten waar dit bedrijf graag hun product mee vergelijkt en waar het naar streeft op het gebied van populariteit en kwaliteit. Net als Netflix is het verdienmodel gebaseerd op abonnementen die een gebruiker af kan sluiten, maar dan voor games.

Ongeveer een jaar geleden begon het Eindhovense bedrijf met een gesloten bètaversie waar vervolgens zo’n 16.000 aanmeldingen op volgden. Inmiddels is de streamingdienst in de open bètaversie en heeft in een korte tijd het aantal beschikbare games weten te verdriedubbelen. Dat zijn nu zo’n 500 games die gebruikers onbeperkt kunnen streamen. Sinds hun start in 2014 zijn ze bezig uit te groeien tot één van de Top 10 “start-ups to watch”, ook zijn ze al eerder de “Spotify voor gaming” genoemd.

Het hoofdkantoor in gevestigd in Silicon Valley, maar het bedrijf heeft Brabantse roots.

De productontwikkeling vindt echter plaats in Eindhoven. Het bedrijf is niet de enige die een streamingdienst voor games aanbiedt, maar door de download techniek die dit bedrijf hanteert probeert zij zich wel degelijk te onderscheiden van de rest. Zij maken het voor de gamers mogelijk om minder tijd kwijt te zijn aan het downloaden. Dit doen ze doordat er eerst een klein en noodzakelijk deel wordt gedownload, waardoor je gelijk kan gamen. Terwijl je speelt zal op de achtergrond de rest op de schijf van je computer worden gezet.

De sfeer binnen het bedrijf is ontzettend informeel. Ze lunchen graag gezamenlijk, houden van “think big and think free”, een rondje lopen in het park buiten, vrijdagmiddagborrels, uiteraard games en humor op de werkvloer. De stereo op de werkvloer speelt regelmatig legendarische songs en zorgt voor goede vibes in het historische pand, gelegen in hartje Eindhoven.

Momenteel zijn er twee software teams. De ene focust op C++ en C#. De ander juist op Python en JavaScript. Het bedrijf is toe aan uitbreiding in beide teams en zoekt daarom een Medior React Developer die de teams kan aanvullen. Denk jij dat je de juiste skills in huis hebt?

Lees verder voor meer informatie en solliciteer!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven