Vacature Frontend developer High-Tech campus - Eindhoven

Eindhoven

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Dit bedrijf is flink aan het uitbreiden en zoekt onder andere een extra frontend developer met ervaring op het gebied van UX/UI. Je komt het team aanvullen dat op de High-Tech campus in Eindhoven zit en je krijgt de kans om mee te werken aan complexe enterprise SaaS-oplossingen. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan eens deze vacature!


R&D vindt plaats in Eindhoven en het hoofdkantoor is gevestigd in Heteren. Technologie staat in Eindhoven centraal en er werken zeer intelligente mensen. Vrijwel iedereen heeft namelijk een academische achtergrond (Msc of PhD). De sfeer is relaxt, open, iedereen werkt vanuit een rustige grote ruimte en het team is zeer ervaren. Ook is er een goede balans tussen werk en privé.

Wellicht een beetje onnodig om toe te lichten dat je als Frontend developer verantwoordelijk gaat zijn voor de technische kant van de frontend van de software die ze hier ontwikkelen. Maar je focust niet alleen maar op de technische aspecten van de software maar ook vraagstukken over usability (UX en gebruiksvriendelijkheid) en toegankelijkheid zullen ook op je pad komen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die thuis is op gebied van moderne UI-frameworks én –technologieën implementeren. Je streeft er namelijk naar om een constante gebruikservaring te realiseren en te behouden op diverse platforms.

Verder zul je natuurlijk bezig zijn voor het ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van het frontend gedeelte van de software. Jij zal ervoor zorgen dat de verbinding tussen het design en de programmatuur optimaal werkt.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een hbo of wo opleiding afgerond;
 • Je bent 36-40 uur per week beschikbaar;
 • Het liefst 2 jaar ervaring met JavaScript en UI-frameworks als Bootstrap, Angular.js of React;
 • Passie voor je vak en affiniteit met visual design;
 • Een creatieve teamplayer!

lees meer

Overige info
 • Goed salaris op basis van ervaring, kennis en opleiding;
 • Bijdrage aan pensioenvoorziening, vakantiegeld, bonusregeling;
 • Mogelijkheid om te werken aan een geavanceerd softwareproduct dat wereldwijd wordt gebruikt;
 • 25 vakantiedagen, flexibele werktijden, werken op de high-tech campus in Eindhoven;
 • Werken met intelligente en hoogopgeleide collega’s;
 • Interessante groeimogelijkheden bij een groeiend bedrijf;
 • Relaxte, rustige werksfeer en een goede werk/privé balans!

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020-8200370, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Gevestigd op de high-tech campus in Eindhoven, ook wel de slimste vierkante kilometer in Europa, zit een leverancier van complexe enterprise SaaS oplossingen. Sinds 2003 leveren zij web- en cloudbased oplossingen die gericht zijn op het stroomlijnen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het succesvolle en complexe softwareproduct dat zij hebben ontwikkeld bestaat inmiddels uit 40 modules. Zo zijn er modules als CRM, reserveringen, meldingen, onderhoud, project management en meer.

De modules hebben vervolgens veel functies. Zo kun je bijvoorbeeld bij de module bezoekersregistratie denken aan inzage in bezoekeraankomst, vertrek, kentekenherkenning en aanmelding, direct printen van bezoekersbadges en een altijd up-to-date overzicht van mensen in het pand.

De module energiebeheer draagt bij aan duurzaam energieverbruik waarbij alle soorten meters te registeren zijn. Voorbeelden van meterstanden zijn: het energieverbruik van gas, elektra en water, maar ook van de draaiuren van een machine, de afname van het aantal kopjes koffie uit een koffieautomaat, de kilometerstand van een voertuig, of bijvoorbeeld telefoontikken. Dit alles is uiteraard gemakkelijk in te zien met behulp van rapportagetools en dashboards.

Met hun app voor iOS en Android is het mogelijk om online en offline gegevens bij te werken en inspecties uit te voeren. Daarbij komt nog dat de applicatie zowel online als offline beschikbaar is.

Vooraanstaande klanten die van de software gebruikmaken zijn Rabobank, Ziggo, het Rode Kruis, Nutricia Research, Menzis, UPC, Friesland Campina en heel veel meer. Inmiddels maken honderden bedrijven wereldwijd gebruik van de software en zijn er dagelijks tienduizenden eindgebruikers. Het aantal klanten en gebruikers groeit gestaag. Het afgelopen jaar is het aantal klanten met 25% gegroeid en ook komend jaar wordt weer flinke groei verwacht.

De complexiteit binnen het softwareproduct is groot, in het bijzonder door de vele modules en functies. Gaaf aan de softwareontwikkeling is dat ze niet alleen zeggen te willen vooruitlopen en inspelen op marktontwikkelingen, maar het ook echt doen. Als een van de eersten brachten zij in 2003 een SaaS platform uit voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. En in 2011 een suite van modules voor iPhone, iPad en Android.

Vier jaar geleden zijn ze al begonnen met IoT door sensoren in gebouwen te koppelen aan workflows voor storingsmeldingen en integratie van intelligente displays voor reserveringen. De IoT integratie wordt nu versneld door de opkomst van goedkope wireless sensoren op basis van Zigbee en Z-Wave waarmee je bijvoorbeeld beschikbaarheid per werkplek automatisch kan registreren. Het verbinden van alledaagse objecten en apparaten met de Cloud op een zo’n intelligent mogelijke manier, gebeurt hier al jaren.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven