Vacature Angular/TypeScript Developer Projectenclub Venlo - Maastricht

Maastricht

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend Developer en heb jij de ambitie om door te groeien tot Lead Developer? Vind jij het leuk om actief met de klant in contact te zijn en beschik jij over een analytisch denkvermogen? Dan is dit bedrijf uit Venlo op zoek naar jou!


We zijn op zoek naar een ervaren Angular/TypeScript Frontend Developer die dit twaalfkoppige team wil komen versterken. Je gaat je onder andere bezig houden met de applicatie voor de scheepvaart en met de wereldwijde track and trace applicatie. Echter is het aantal en soort projecten binnen dit bedrijf heel divers en zit er altijd iets tussen wat jou aanspreekt. Je staat dicht bij de klant en het is dus ook belangrijk dat je communicatief vaardig bent en dat je het leuk vindt om klantvragen te beantwoorden. Ook het maken van planningen en het uitwerken user stories behoren tot jouw takenpakket.

Je technische stack bestaat naast HTML en CSS ook uit Typescript en JavaScript. Er wordt voornamelijk gewerkt met Angular (minimaal 6), dus kennis van dit framework is een grote pre. Kennis van andere frameworks zoals React of Vue is natuurlijk ook van harte welkom. Mocht je het daarnaast leuk vinden om met de nieuwste technieken te werken is er ook zeker de ruimte voor eigen inbreng. De backend is geschreven in PHP en kennis hiervan is mooi meegenomen.

We zijn op zoek naar een echte teamplayer die de ambitie heeft om door te groeien tot Lead Developer. Hoe snel of geleidelijk dit proces verloopt heb je zelf in de hand en ook hierin is veel mogelijk. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel en analytische blik breng jij dit team en de producten tot een hoger niveau!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en vind jij het leuk om een team op sleeptouw te nemen? Schrikt een technische uitdaging jou niet af en heb jij oog voor innovatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als developer;
 • Je hebt ervaring met HTML,CSS, JavaScript (Angular) en TypeScript;
 • Je bent sociaal en een echte teamplayer;
 • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om met de klant in contact te zijn;
 • Je hebt de ambitie om door te groeien tot Lead Developer;
 • Het lijkt je leuk om te werken aan diverse en complexe projecten!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris dat aansluit op jou en de ervaring die je meeneemt;
 • 25 Vakantiedagen;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Thuiswerken is mogelijk, maar het gezellige team op kantoor maakt dat je waarschijnlijk liever op kantoor aanwezig bent ;
 • Een informele sfeer met korte broeken-cultuur;
 • Dagelijks je (verzorgde) boterhammen smeren in de pauze met collega’s;
 • Werken met de nieuwste technieken aan uitdagende projecten voor grote nationale en internationale klanten!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Hoe kun je het beste samenwerken met klanten? Deze organisatie in Venlo gelooft erin dat het antwoord op deze vraag ook in de online-wereld ligt. Echter is de technologie nog niet zo ver dat software de behoeften van klanten herkent, dus doen zij dit met een team van 12 developers. Het team denkt de software uit, bouwt deze en zorgt ervoor dat alles tot in zijn nopjes werkt. En dit allemaal dus door intensieve samenwerking met de klant. Ze zijn niet bang voor de nieuwste technieken. Sterker nog; alle developers breiden graag (samen) hun technische kennis uit en implementeren dit direct in hun werk. Dit zorgt ervoor dat iedereen goed is in wat ze doen: van Laravel, Angular, Cordova, Ionic en TypeScript projecten tot koppelingen maken tussen verschillende systemen.

Een voorbeeld van een project waar dit bedrijf momenteel mee bezig is, is een applicatie voor vrachtschepen. Wanneer grote objecten tijdens het laden niet in de containers blijken te passen, worden deze gegevens opgeslagen en verzameld in een databank. In deze databank zijn alle parameters te vinden waarop je moet letten bij het vastmaken van een lading. Dankzij deze applicatie kunnen complexe beladingen voor zeeschepen 5x zo snel worden doorgerekend en getekend dan op een normale manier. Ook maken ze een wereldwijde track and tracé applicatie voor het volgen van verpakkingsmaterialen en om retourstromen van deze materialen te managen. Dankzij dit systeem worden minder materialen weggegooid en meer hergebruikt. Dit bespaart de klant miljoenen per jaar.

Binnen het kantoor zijn er korte lijntjes. Bijna iedereen weet van elkaars privé situatie af en dit zorgt voor een betrokken gevoel. Daarom wordt er ook geregeld een uitje geregeld (zoals boogschieten of uit eten) en lunchen ze dagelijks met het hele team!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Angular Developer in Maastricht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maastricht