Vacature Frontend Developer reistechnologie - Eindhoven

Eindhoven

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend developer en droom jij ervan om een nieuw product volledig op te bouwen? Vind jij pionieren leuk en houd jij van afwisseling in je werk? Dan is deze vacature voor jou geknipt!


Als frontend developer kom jij terecht op de development afdeling dat momenteel uit 4 developers, een product owner en een support en customer care bestaat. Samen met dit team zorg je voor de kwaliteit, doe je reviews en test je het (nieuwe) product. Met dit team deel jij je kennis en verdiep jij je in de nieuwste technologieën. Intern heerst er een gemotiveerde sfeer, is iedereen ondernemend en worden er veel ideeën gedeeld. Door de start-up sfeer op kantoor is het gezellig, laagdrempelig en wordt er nauw samengewerkt tussen de verschillende afdelingen. Je werkt Agile (scrum) en hebt dagelijks een stand-up met de daarbij behorende sprints. Je ontvangt hierdoor van collega’s continu feedback en zij verwachten van jou dat jij hetzelfde doet.

Het product waaraan je zal gaan werken is nieuw en de frontend staat daardoor nog in de kinderschoenen. Aan jou de taak om dit naar een hoger niveau te tillen waarbij jij verantwoordelijk bent voor het gehele frontend spectrum. Hierbij kun je denken aan het opzetten van de UX/UI tot en met het technische gedeelte in Angular. De stack verder bestaat uit JavaScript, HTML en CSS. De backend van het platform staat voor het grootste gedeelte en is geschreven in C# en basiskennis hiervan is gewenst. Kortom ontzettend veel uitdaging binnen een spannende en dynamische omgeving waarbij je veel vrijheid in je technische keuzes krijgt en daardoor ook veel verantwoordelijkheden krijgt.

Naast een uitdagende omgeving zijn de arbeidsvoorwaarden ook uitstekend. Doordat dit bedrijf onder een grotere holding valt zijn de voorwaarden, zowel primair als secundair, meer dan prima. Hierdoor heb jij op inhoudelijk vlak de voordelen van het werken binnen een start-up en de stabiliteit van een groter en gevestigde partij. Oftewel: the best of both worlds!

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een afgeronde HBO(+) opleiding in een technische richting;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als frontend developer;
 • Je hebt brede kennis van Javascript, HTML, CSS en AJAX;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met Angular;
 • Je werkt graag aan de optimale webervaring en heb sterke problem solving skills;
 • Je vindt het leuk om in een (scrum) team te werken;
 • Beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend, zowel in woord als in geschrift;
 • Je vindt het leuk om nieuwe technologieën te ontdekken!

lees meer

Overige info
 • Marktconform salaris dat afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Goede pensioensregeling;
 • Iedere maandag vers fruit;
 • Reiskostendekking;
 • Verscheidene trainingsmogelijkheden (in Nice);
 • Beginnend met een jaar contract met daarna uitzicht op een vast dienstverband!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie richt zich op de ontwikkeling van reistechnologie en is gevestigd op het Strijp S gebied in Eindhoven, maar heeft ook vestigingen in Polen en Duitsland. Het moederbedrijf van deze start-up is 20 jaar geleden opricht. Inmiddels is het bedrijf sterk gegroeid en wordt hun software in ruim 20 andere landen met succes verkocht en gebruikt. Sinds enkele jaren maakt onze klant ook onderdeel van deze holding en mede hierdoor zijn ze de afgelopen jaren ontzettend sterk gegroeid.

De afgelopen jaren heeft onze klant meerdere innovatie awards gewonnen binnen de reisbranche. Dit succes komt voort uit hun innovatieve mindset, het continu verbeteren van bestaande applicaties en het houden van focus binnen de markt. Hierdoor zijn zij, en dus ook hun klantenbestand, in korte tijd flink gegroeid. Inmiddels telt hun portefeuille meer dan 500 enthousiaste klanten en dit aantal groeit gestaagd door. Tot voor kort hebben ze 2 verschillende portals gecreëerd. Het eerste verzorgt de verkoop van vliegtickets van ‘low cost airlines’ en het tweede portal de verkoop van vakantiereizen. De klant staat centraal en flexibele software toepassingen worden naar hun wensen aangepast. Zij vinden het belangrijk dat de klant een optimaal product aan hun gebruikers kunnen leveren. Momenteel zijn ze daarom ook druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw platform. Met dit platform kunnen travel agencies grote pakketten afnemen om hiermee package deals samen te stellen voor consumenten. Dit product zal verder uitgebouwd worden en hierin zal jij verantwoordelijk worden voor het frontend gedeelte van de applicatie.

Ben jij daarom woonachtig in de omgeving van Eindhoven en lijkt het jou leuk om aan een product te werken waarvan je de klanten regelmatig op TV ziet langskomen? Heb jij een innovatieve mindset en schuw jij niet voor verantwoordelijkheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven