Vacature React Developer Blockchainplatform Voor Leningaanvraag - Eindhoven

Eindhoven

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een React developer met passie voor het vak? Hou je daarnaast van een (technische) uitdaging en lijkt het je tof om met jouw skills bij te dragen aan een werelds plan? Dan zijn we op zoek naar jou!


Ter uitbreiding van het huidige development team zijn we op zoek naar React Developers die de R&D afdeling in Eindhoven wil komen versterken. Momenteel zijn hier 8 techneuten werkzaam, maar ze willen dat dit aantal sterk groeit de komende jaren. Daarbij zit er in Australië ook een development team van 20 man waarmee dagelijks wordt samengewerkt.

Je versterkt dit team, dat bestaat uit experts, vanaf een vroeg stadium in het ontwikkelproces, waardoor je veel invloed hebt op hoe het proces verloopt. Je draagt bij aan het ontwikkelen van een webapplicatie en zult tegelijkertijd in nauw contact zijn met Europese klanten. Je focus zal daarbij wel liggen bij het verder uitbouwen van de applicatie.

Technisch gezien is het belangrijk dat je affiniteit en ervaring hebt op gebied van frontend development, javascript (React, Redux) en Node.js. Ervaring met typescript is een pre. De stack bestaat verder uit mircoservices in Java8, Kafka en gaat alles via Docker en Kubernetes naar de cloud.

De voertaal is door het internationale karakter van dit bedrijf Engels en je werkt met veel verschillende culturen samen. Het is daarom belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst en het leuk vindt om met verschillende culturen samen te werken. Het team waarin je gaat werken is self-driven en ze coachen elkaar voortdurend middels o.a. pair programming. We zijn daarom opzoek naar een teamplayer die van een technische uitdaging houdt!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur Computer Science achtergrond);
 • Kennis van Javascript met kennis van diverse JS Frameworks (vooral React);
 • Er wordt vooral gekeken naar wat je kunt en niet je jaren werkervaring;
 • Goede sociale vaardigheden en beheersing van de Engelse taal;
 • Achtergrond in fintech is een pre;
 • Je bent een echte teamplayer en je houdt van een uitdaging!

lees meer

Overige info
 • Zeer goed salaris dat afhankelijk van kennis en niet van jaren werkervaring;
 • Direct een vast contract;
 • Uiterst interessante optie regeling;
 • Flexibele werk- en inlooptijden;
 • 25 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om mee te werken aan een werelds plan!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze start-up (2015) heeft als doel om de volgende kredietcrisis te voorkomen. Vanuit hun moderne kantoor in Eindhoven is deze, goed gefinancierde, fintech club dagelijks bezig met de ontwikkeling van een complex platform. Dit platform verzorgt het gehele aanvraagproces rondom leningen. Of het nu een bedrijfslening of een hypotheek is, alle vormen en maten kunnen via dit platform worden geregeld. Op dit moment zit dit gehele proces nog in de “prehistorie” en verloopt deze via ingewikkelde Excel bestanden, formulieren en externe partijen waardoor dit uiterst inefficiënt en niet transparant is. Hierdoor wordt er veel gesjoemeld met leningen, investeringen en worden er grote risico’s genomen die vaak niet nodig zijn. Dit heeft dan ook een zeer belangrijk aandeel gehad in de laatste kredietcrisis. Dit platform zorgt ervoor dat het proces rondom leningen een stuk efficiënter verloopt en nog belangrijker ook transparant is voor alle partijen, inclusief de toezichthouders.

Deze transparantie vergroten ze door het hele proces van klantcontact tot en met de lening te combineren in een groot platform dat middels API’s is gekoppeld aan diverse systemen. Dit platform is daarom voor iedereen toegankelijk; van consument, auditor tot investeerder. Dit brengt natuurlijk ook de nodige complexiteit met zich mee. Iedere gebruiker of het nu een investeerder, bank of auditor is heeft een andere workflow. Dit moet allemaal binnen het systeem passen, waardoor de technische uitdaging ontzettend groot is.

De uitdaging is daarbij niet alleen het automatiseren en creëren van een betere UI, maar de hele applicatie draait op een enterprise blockchain. Hierdoor kan er niet meer met gegevens geknoeid worden, waardoor het aantal risico’s beperkt wordt. Ook is dit platform geschikt voor het combineren van kleine ecosystemen tot een wereldwijd ecosysteem, waardoor internationale banken aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

De plannen van deze start-up worden ondersteund door de grootste investeerders ter wereld, waardoor ze ontzettend hard groeien. Het hoofdkantoor bevindt zich in Australië, maar sinds kort hebben ze ook een R&D afdeling in Eindhoven geopend, waar de focus op de Europese klanten ligt. Ze zijn op zoek naar ervaren developers die hier hun handen uit de mouwen willen steken!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven