Vacature Frontend Developer Informatiesystemen Pijpleidingen (Vue) - Delft

Delft

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij woonachtig in de omgeving van Delft en heb jij een passie voor Frontend Development. Lijkt het je daarnaast tof om te werken voor een wereldwijd opererende organisatie met betrekking tot pijpleidingsystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Frontend Developer ga je aan de slag met het ontwikkelen van informatie software voor pijpleidingen. Je werkt met grote datasets en gebruikt deze informatie om prognoses te doen waarop je klanten weer kunnen inspelen om problemen te voorkomen, of om deze juist aan te pakken. De gemiddelde leeftijd binnen het team ligt rond de 28 jaar en er heerst een informatieve en laagdrempelige sfeer.

Het bouwen van deze software doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met een team van data scientists, pipeline engineers en intelligente programmeurs! Je kunt jouw kennis binnen dit team in de ruimste zin inzetten en we zijn daarbij ook op zoek naar vindingrijkheid. We vinden het belangrijk dat je duidelijk kunt uitleggen en mensen kunt overtuigen. Aan jou dan ook de eer om de softwareprojecten te beheren en het team van junior programmeurs aan te sturen.

De technische stack bestaat in de Frontend vooral uit JavaScript (Vue) en GIS. Daarnaast worden er een diverse applicaties ontwikkeld op basis van Python, Docker, Flask, GIS & PostgreSQL. Je zit niet aan deze technieken vast, want ze staan binnen deze organisatie open voor nieuwe technieken en oplossingen als deze relevant zijn. Uiteraard wordt er basis van scrum gewerkt en maken ze gebruik van Gitlab, CI/CD, AWS, Azure en Kubernetes.

Lijkt het jou leuk om te werken voor een organisatie dat zich bezig houdt met een internationale opdrachten? Ben je daarnaast ervaren als Frontend Developer en houdt jij je graag bezig met de nieuwste technieken? Neem dan snel contact met ons op!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Frontend Developer (HTML, CSS, Javascript);
 • Afgeronde bachelor/master (bij voorkeur richting Computer Science);
 • Je vindt het leuk om je bezig te houden met de laatste technologische ontwikkelingen;
 • Je bent communicatief vaardig en een echte team-player;
 • Gevoel voor design, usability, cross browser compatitbility concerns;
 • Affiniteit met de industrie of infrastructuur is een pre;
 • Je bent altijd gemotiveerd om de beste kwaliteit te leveren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Zeer goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Interessante bonusregelingen (13e maand);
 • 25 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om te werken voor een tof, internationaal bedrijf;
 • De kans om een enthousiast team van jonge programmeurs aan te sturen!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat biedt gespecialiseerde services en engineering gedurende de levensduur van pijpleidingsystemen (onshore & offshore). Er zijn wereldwijd miljoenen kilometers aan pijpleidingen die gevaarlopen en deze organisatie durft zich op dit probleem te storten. Zo werken ze samen met andere partijen en klanten aan innovatieve en gewaagde oplossingen voor pijpleidingen met olie, gas en water.

Klanten kunnen bij hen aankloppen voor pijplijninspecties, reparaties, onderhoudskwesties en noem maar op. Ze bieden consultancy, engineering en zelfs projectmanagementdiensten wanneer dat nodig is. Hun belangrijkste kracht is dat ze hierin volledig onafhankelijk zijn van apparatuur- en technologieleveranciers. Zo vinden ze altijd zelf de beste technische en commerciële oplossingen.

Een van de recente problemen waaraan dit bedrijf heeft gewerkt is het illegaal aftappen van brandstof uit pijpleidingen wereldwijd. Aan jou de taak om aan een groot aantal olie- en gasbedrijven waardevolle informatie over de locaties waar dit gebeurd te verstrekken en voorspellingen te doen over waar dit in de toekomst zal gebeuren. Hiervoor ga jij de bijbehorende Software ontwikkelen!

Je komt te werken in een enthousiast team in een karakteristiek old-school gebouw in Delft. Er worden meetups georganiseerd en ze zijn actief op gebied van kennisuitwisseling en training. Zo hoef jij je nooit te vervelen!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Delft