Vacature Medior Frontend expert voor samenvoegen databronnen - Eindhoven

Eindhoven

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend Developer en woonachtig in de omgeving van Eindhoven? Heb jij een affiniteit met informatie- en datavraagstukken en lijkt het jou tof om verschillende databronnen samen te voegen tot 1 systeem? Lees dan vooral verder!


Ter uitbreiding van het team zijn zij nu op zoek naar een innovatieve medior/senior Frontend Developer. Op dit moment bestaat het team uit vier developers waarvan 2 Frontend en 2 Backend. Als front-end developer werk je nauw samen met je technische collega’s, Data scientist, de systeem- en procesarchitect. Je staat ook direct in contact met de klant en je zal deze zo nu en dan ook bezoeken. Niet alleen krijg je input over implementatiebeslissingen, maar ook zal je klantincidenten en wijzigingsverzoeken oplossen. Het is hierdoor belangrijk dat ze zelfstandig en zelf startend bent maar daarnaast ok graag samenwerkt in teamverband.

Als Frontend developer ben je bekend met 1 van de moderne frameworks zoals bijvoorbeeld: Vue, Angular of React. Momenteel wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van Vue, maar kennis hiervan is dus geen must. Verder kennen html, css en bootstrap geen geheimen voor jou. In de backend wordt gebruik gemaakt van Java met Spring en ElasticSearch. Kennis hiervan zou een hele mooie pre zijn. Indien jij je ook wilt door ontwikkelen tot Fullstack developer dan biedt dit bedrijf jou deze kans. Je krijgt hiervoor de ruimte, het initiatief moet echter vanuit jezelf komen. Dit is overigens geen vereiste en de keuze ligt volledig bij jou.

Ben jij de medior/senior Frontend Developer die we zoeken? Heb jij ervaring met moderne frameworks en wil je in de toekomst aan de slag gaan als Fullstack developer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Frontend Developer (HTML, CSS, JavaScript);
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van Informatica;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse en/of Nederlandse taal;
 • Ervaring met een of enkele moderne frameworks (bijvoorbeeld: React, Angular of Vue);
 • Kennis van Java en Spring is mooi meegenomen;
 • Ervaring met Node.js, ExpressJS, MongoDB, Elasticsearch is een voordeel;
 • Je bent bereid om nieuwe vaardigheden aan te leren en je hebt een analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Je kan zelfstandig werken, effectief prioriteiten stellen en taken uitvoeren in een snel veranderende omgeving.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Bruto compensatie van pensioen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Bonusregeling (afhankelijk van eigen prestatie en bedrijfsresultaat);
 • Doorgroeimogelijkheid tot fullstack developer;
 • Jaarcontract bij indiensttreding met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je maakt deel uit van een ambitieus startend bedrijf in een inspirerende omgeving met een collegiale sfeer!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gevestigd in Eindhoven en richt zich op complexe informatie- en data vraagstukken. Hun diensten worden onderverdeeld in consultancy, levering van end-to-end projecten en het aanbieden en ontwikkelen van IT-producten en productiediensten. Zij bestaan nu bijna 7 jaar en het team is gegroeid tot een man of 10 sterk. De ambitie van het bedrijf is om verder te groeien in geïntegreerde Product Information Management Services en oplossingen.

Ze zijn gespecialiseerd in het combineren van verschillende databronnen tot 1 systeem. Hierdoor kan heel eenvoudig naar specifieke data worden gezocht in 1 systeem in plaats van verschillende. Dit is natuurlijk een stuk efficiënter om mee te werken en valt beter te integreren in andere softwarepakketten. Ze hierdoor werken veelal voor grote en High-Tech bedrijven als NXP, Philips, maar ook voor het kadaster en vele lokale gemeenten. Voor Philips is er bijvoorbeeld software ontwikkelt die productinformatie van lampen combineert vanuit verschillende databronnen. Deze informatie wordt vervolgens real-time getoond in diverse digitale verkoopkanalen van Philips.

Op de werkvloer heerst er een collegiale sfeer. ’s Middags lopen de collega’s geregeld samen een rondje en er wordt samen geluncht. Twee keer per jaar wordt er een uitje georganiseerd voor het hele bedrijf en op de vrijdagmiddag wordt er een biertje gedronken. Qua locatie is het kantoor gelegen in het creatieve en goed bereikbare Strijp-S terrein in Eindhoven. Gezien de technische sfeer in het bedrijf bezoeken ze geregeld Hackatons en conferenties. Verder is er volop ruimte voor het volgen van trainen en cursussen. Ze hechten intern veel waarde aan en hoog kennisniveau.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Eindhoven
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven