Vacature Frontend developer SaaS oplossingen in de logistieke branche - Ede

Ede

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Frontend developer in de logistieke branche? Heb jij een eigen mening en een innovatieve mindset? Dan biedt dit bedrijf je de ultieme werkplek!


Als Frontend developer werk je product overstijgend en voor/tussen verschillende teams. Je gaat je bezighouden met de uitstraling en de functionaliteit van verschillende applicaties. Momenteel wordt er gewerkt in ontwikkel teams van 3 á 4 man die zich veelal op hun eigen product richten. Tussen de teams vindt er veel informatiewisseling plaats en wordt er gebruik gemaakt van een agile manier van werken.

De technische stack bestaat uit html, css, JavaScript en daarbij wordt gebruik gemaakt van React Native en Phonegap voor de apps. De backend is geschreven in PHP waarbij er gebruikt wordt gemaakt van het Yii(2) framework, maar daar zal jouw focus niet komen te liggen. In je functie krijg je veel vrijheid om je eigen verantwoordelijkheid te pakken en er heerst een zeer informele werksfeer. Het gaat er bij dit bedrijf vooral om wat je daadwerkelijk kunt en hoe je die kennis hebt opgedaan is van ondergeschikt belang. Je moet vooral een passie hebben voor development en hier ook je eigen en eerlijke mening over durven geven.

Daarbij is er veel ruimte voor innovatie en wordt je eigen initiatief hierin gewaardeerd. Code kwaliteit is belangrijk en hier wordt intern veel waarde aan gehecht. We zijn hierin op zoek naar een collega die zelf startend is en zijn/haar mening durft te geven. Naast een fijne werkomgeving met veel verantwoordelijkheden is dit ook een hele flexibele werkgever. De inlooptijden zijn ruim en daarnaast is structureel thuiswerken mogelijk.

Tot nu toe lag de nadruk voor de ontwikkelingen vooral in de backend. Vandaar dat er wat mooie uitdagingen voor je liggen aan de voorkant van de applicatie. Het betreft een zeer vrije rol waarbij de gevraagde kennis nu niet aanwezig is binnen het bedrijf. Je zult hierdoor een hele afwisselende functie hebben waarbij vrijwel alle aspecten van Frontend development aan te pas komen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent een technisch ingestelde frontend developer met een gevoel voor design;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met technieken als HTML, CSS, SASS, JavaScript;
 • Je kan processen begrijpen en kunt probleemoplossend denken;
 • Als persoon heb jij een eigen mening en heb je een innovatieve mindset;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig en houdt van een gezellig team.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Premievrij pensioen(!);
 • Reiskostenvergoeding;
 • 27 vakantiedagen;
 • Gezamenlijke en betaalde lunch;
 • Een functie vanaf 32 uur per week;
 • Veel flexibele mogelijkheden waarbij structureel thuiswerken mogelijk is;
 • Een jaar contract met de intentie om een vast contract te krijgen in de toekomst!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een bekend bedrijf als het gaat om het bouwen van grote logistieke SaaS applicaties. Ze bieden aan grote bedrijven (ook dienstverleners) software aan voor logistieke problemen als import/ export en ook douanebeleid. Wat tof is aan dit bedrijf is dat ze hun eigen applicaties bouwen en dat klanten hierbij abonnementen van ze afnemen. Het gaat hierbij om drie verschillende product en doelgroepen: magazijnlogistiek, integratieplatform en import/export. Inmiddels is onze klant een marktleider in hun segment en ze werken met 10 man aan de software ontwikkeling.

Dit bedrijf heeft al ruim 20 jaar kennis en ervaring. Het eerste product is al sinds 1992 op de markt en het laatste product van dit innovatieve bedrijf is een jaar geleden op de markt gezet. De doorontwikkeling van hun producten staat hoog in het vaandel en daarvoor zijn we op zoek naar versterking. Sinds begin 2018 is dit bedrijf onderdeel van een grote investeringsmaatschappij waaronder allerlei software bedrijven met een focus op logistieke branche vallen. Ze hebben hierdoor in een klap meer dan 7000 klanten verdeeld over 130 landen. Hiervoor hebben ze diverse awards in de wacht gesleept. Ze vinden het echter wel belangrijk dat ze hun eigen karakter houden want zo zijn ze gekomen waar ze nu staan.

Op de werkvloer is er voldoende tijd om te ontspannen in de aanwezige game room. Ook is de keuken altijd beschikbaar waardoor er flexibel omgegaan kan worden met werktijden. Verder luncht het team iedere dag gezellig samen!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Ede
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Ede