Vacature Fullstack developer integrale sensornetwerken - Delft

Delft

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als fullstack developer werken aan de smartcity van de toekomst? Wil jij bijdragen aan sensornetwerken voor de toekomst en woon jij in de buurt van Delft? Lees dan snel verder!


We zijn op zoek naar een fullstack developer die het negen koppige R&D team wilt komen versterken. Het team is heel diverse qua expertise en is een hoop kennis aanwezig. Momenteel werken er 2 web developers die verantwoordelijke zijn voor de koppelingen met sensoren en de dashboards bouwen. In deze dashboard wordt alle data getoond die de gebruiker kan monitoren. De rest van het team houdt zich bezig met embedded development en beeldherkenning.

Jij als web developer zal je vooral bezighouden met de draadloze sensoren. Hiervoor moet de verrijkte data worden verwerkt in overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interfaces. Zoals eerder aangegeven is dit product multi toepasbaar waardoor het plafond nog lang niet is bereikt. Daarbij zijn ze ook aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de deze oplossing te koppelen aan mobiele devices. Kortom genoeg drive naar innovatie.

Wat betreft de technische stack wordt er gewerkt met PHP, JavaScript en Mysql. Het is van belang dat jij ervaring hebt met een modern Javascript frameworks zoals Vue, Angular of React. Ze maken hierbij zelf gebruik van Vue aan de voorkant en van Laravel in de achterkant. Als nieuw teamlid zal jij ongeveer 50% met backend bezig zijn en 50% met frontend, al missen ze momenteel nog wel een techneut met Frontend expertise. De nadruk zou daardoor ook iets meer op de Frontend kunnen komen te liggen. Het belangrijkste voor deze rol is dat je passie hebt voor je vakgebied. We zijn op zoek naar een techneut die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt.

Ben jij een echte techneut met passie voor zijn vak? Ken jij de fijne kneepjes van zowel backend en frontend development? Wil jij meegroeien in deze spannende fase en je steentje bijdragen? Lees dan snel de functie-eisen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een HBO studie afgerond in de richting van informatica;
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS, JavaScripten PHP;
 • Kennis van moderne JavaScript framework zoals Vue, Angular of React is mooi meegenomen;
 • Goede kennis van PHP (met het liefst Laravel) is belangrijk
 • Je bent gewend om Agile (scrum) te werken
 • Je beheerst de Engelse taal in woorden en geschrift;
 • Je hebt intrinsieke interesse in het vakgebied!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Engels
Overige info
 • Marktconform salaris naar kennis en ervaring;
 • Eindejaar bonus;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Iedere dag een gezamenlijke, goedverzorgde lunch;
 • Alle gelegenheid tot eigen inbreng en ontwikkeling;
 • Volop opleiding en doorgroei mogelijkheden;
 • Je komt te werken aan een prachtig grachtenpand in hartje Delft!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Vanwege de groei van veel grote steden in Nederland is er behoefte aan slimme innovaties in deze smartcities. Onze klant, gevestigd in een grachtenpand in hartje Delft, heeft hier met hun innovatieve oplossingen een grote stap in gemaakt.

Momenteel hebben ze 2 productlijnen, al sluiten ze niet uit dat er hier in de toekomst meer bijkomen. Het grootste product is momenteel een parkeerinformatiesysteem voor grote fietsenstallingen. Middels beeldherkenning detecteert hun oplossing welke stalling nog vrij is. Dit wordt middels een scherm weergegeven zodat de bezoeker snel zijn fiets kan parkeren. Ideaal als je haast hebt en je bijvoorbeeld je trein moet halen!

Het tweede product is ontzettend veelzijdig en de toepasbaarheid is daarom ook ontzettend groot. Dit is een draadloze sensor die op moeilijk bereikbaar plaatsen bevestigd kan worden en vervolgens meeting uitvoert. Vooralsnog hebben zij zich vooral gefocust op ondergrondse afvalcontainers en (voer)silo’s bij boeren. Er zit echter nog ontzettend veel potentie in dit systeem in hier zal jij een belangrijke rol in gaan spelen.

Het unieke aan dit bedrijf is dat zij de producten zelf bedenken en van A t/m Z ontwikkelen. Hierdoor maak je de hele development cycle mee en kun jij je stempel erop drukken. De sfeer op kantoor is verder laagdrempelig en heel technisch. Je collega’s zijn techneuten in hart en nieren en er wordt veel over bits en bytes gesproken. Ideeën van de werknemers worden daarbij ontzettend gewaardeerd en de sky is the limit wat hun betreft.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Delft