Vacature Senior Frontend Developer Alkmaar

Alkmaar

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een gedreven Medior/Senior Frontend Developer die graag werkt met de allernieuwste technieken? En wil jij werken in een uit hun jasje gegroeid familiebedrijf dat nauwe banden heeft met Microsoft? Dan is dit team in Alkmaar op zoek naar jou!


Het IT-team bestaat momenteel uit 20 ontwikkelaars, waarvan 9 testers. In verschillende en wisselende projectteams werken zij met een tester, product owner, architect en ontwikkelaar aan een duidelijk afgebakend project. Als senior frontend developer ga je samen met je collega developers, testers en operations specialisten aan de interface van de applicatie werken.

De softwareapplicatie heeft twee omgevingen: namelijk een windows applicatie en webapplicatie. Beide zijn gebouwd in .NET, zijn serverless en werken volledig op het Azure platform. Qua technologische backend stack wordt er onder andere gewerkt met C# .NE en .NET MVC. Als Frontender ga jij aan de slag met Angular 7, Typescript en HTML5. Met bijna 10.000 SQL Server databases in de cloud is de software ontzettend schaalbaar en ook is het team doorlopend in contact met Microsoft!

Ter uitbreiding van het team wordt er gezocht naar een gedreven Medior/Senior Frontend Developer om het team verder aan te sterken. Je bent communicatief vaardig en helpt je junior collega’s waar nodig. Door je analytisch sterke inzicht en je drive voor samen werken komt het team met kwalitatief hoogstaande oplossingen voor klanten!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond in de richting van Informatica;
 • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring met HTML5, Angular 7 en Typescript;
 • Eventuele ervaring met C# en ASP.NET is een voordeel;
 • Ook ervaring met Mobile development en Bootstrap is een voordeel;
 • Jij bent resultaatgericht en kan goed samenwerken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld;
 • 30 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenbijdrage;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om jezelf verder op te leiden;
 • Een functie met veel vrijheid in een open en gedreven team!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, gevestigd in Alkmaar, is ruim 35 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van financiële software voor uiteenlopende sectoren. Als vooruitlopende en grote speler op het gebied van Microsoft Azure zijn meer dan 100.000 gebruikers van hun kracht en expertise overtuigt. Kom jij als Senior Frontend Developer het IT-team verder versterken?

Het bedrijf houdt zich dus bezig met de ontwikkeling van financiële software om ondernemers te ontzorgen. Zo wordt er gewerkt aan het aanpassen van bestaande systemen om aan de PSD2 richtlijnen van banken te voldoen. Met zo 45 systemen en meer dan duizend requests per seconde gaat dit om grote hoeveelheden data dat verwerkt moet worden. Vanuit het bedrijf is het de norm om hun software up-to-date te hebben en aan de nieuwste technologieën te voldoen, een uitdagende klus dus!

Vanuit een modern pand in Alkmaar wordt met een open en directe houding gewerkt aan onder andere de bovengenoemde vernieuwingen. Het bedrijf is eigenlijk een uit zijn jasje gegroeid familiebedrijf, wat ook naar voren komt in de persoonlijke en hartelijke manier van communiceren. Naast een prettige werkomgeving wordt er ook gedacht om de innerlijke mens. Tijdens de pauze is er voldoende vers fruit en een potje pingpong of tafelvoetbal mag op je werkdag ook niet ontbreken. Tot slot krijg je hier voldoende mogelijkheden om jezelf verder op te leiden om de beste jij in jezelf naar boven te halen.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alkmaar