user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior frontend developer boekenplatform

in Baarn

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving

Het bedrijf zelf bestaat uit 12 man waarvan 7 techneuten. Het IT team is opgebouwd uit 2 mobile developers (iOS & Android), 2 webdevelopers, een UX expert en 2 projectmanagers. Als front-end developer zal jij voornamelijk nauw samenwerken met de webdevelopers, al zal jij ook genoeg te maken krijgen met de andere experts.

Als front-end developer kennen HTML, CSS en JavaScript geen geheimen voor jou. Je hebt veel ervaring met het responsive maken van webapplicaties en daar ligt ook jouw passie. Het is daarnaast een pre als je al eens met AngularJS of andere JavaScript frameworks hebt gewerkt. De backend is voornamelijk in PHP geschreven, al zal jij hier niet veel mee te maken hebben. Mocht je hier wel kennis van hebben dan is dit uiteraard mooi meegenomen.

De sfeer intern valt te omschrijven als laagdrempelig en informeel. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid in je (technische) keuzes en het wordt gewaardeerd als je initiatief durft te nemen. Wat dit bedrijf onderscheid van de grote partijen is dat de werkdruk vrij laag is. Er zijn geen keiharde deadlines en dit komt de gemoedelijke sfeer alleen maar ten goede. Daarnaast staat het teambelang voorop en is niemand beter of groter dan de ander.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en vind je het belangrijk dat je de ruimte krijgt om je eigen ideeën te delen, dan ben je hier aan het juiste adres!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgerond, bijvoorkeur IT gerelateerde, opleiding ;
 • Je hebt minimaal 2 jaar professionele werkervaring als frontend developer;
 • Voor jou kennen HTML, CSS en JavaScript geen geheimen;
 • Je hebt gevoel voor humor en bent een sociaal persoon;
 • Het is pre als jij al eens in frameworks zoals AngularJs hebt verdiept;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een groep van creatieve professionals bij elkaar. Ze zijn circa 17 jaar geleden uit 2 disciplines samengevoegd. De projecten waaraan ze werken variëren van webshops tot complete online omgevingen voor grote partijen zoals CompanyMatch en de Consumentenbond.

Dit is echter niet alles. Naast grote projecten werken ze ook aan een aantal producten. Het grootste, en wellicht bekendste, is hun boekenplatform waarop literatuur, tijdschriften en audio boeken “gelezen” kunnen worden. Een Spotify maar dan voor boeken. Dit platform zal de komende jaren verder uitgebouwd worden en moeten continu nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd worden. Daarnaast zijn er ook een aantal andere producten waaraan jij zult gaan werken.

Ter uitbreiding van het team zijn we daarom op zoek naar een ervaren front-end developer die zijn zegje klaar heeft. Binnen het team heerst er een informele en laagdrempelige sfeer waar eigen initiatief ontzettend gewaardeerd wordt. Ook kun je veel sparren met collega en is de CTO zelf ook op de werkvloer actief waardoor je altijd je ideeën bij hem kunt pitchen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.500 p/m

Afhankelijk van kennis en ervaring