user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Frontend developer e-commerce

in Nijmegen

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving

Het is een jong bedrijf waar momenteel 30 mensen werkzaam zijn waarvan 11 programmeurs. Er staan wat grote projecten op stapel die op een Agile manier worden aangepakt. Zo wordt er momenteel hard gewerkt om hun modulaire e-commerce platform, bestaande uit 25 labels, samen te voegen tot één groot wereldwijd digitaal warenhuis. Hun directe samenwerking met Apple als reseller zou zoals gezegd een unicum zijn wat genoeg zegt over de niche waarin ze opereren.

In het team van programmeurs zijn er meerdere met hun eigen specialiteit waarbij jij je echt kunt richten op de Front-end. Zo zul je jezelf kunnen verdiepen in het implementeren van nieuwe vormgevingen, realiseren van A/B testen, toepassen van optimalisaties en aandacht geven aan verbeteringen van de aanpak en kwaliteit van Front-end. Er is veel ruimte om nieuwe technieken te ontdekken en eigen inbreng te leveren. Er wordt zelfs van je verwacht dat je kennis meebrengt en ideeën aandraagt.

Je kunt je echt richten op de doorontwikkeling van hun eigen product en van jezelf en je hebt verder niets te maken met externe klanten. Zo kun je jezelf volop richten op de dingen die je leuk vindt. Er is veel kennis in huis en in de afgelopen 7 jaar zijn er maar twee ontwikkelaars weggegaan. Dit zegt genoeg over de uitdaging die het werken bij dit bedrijf met zich meebrengt. Daarnaast heerst er ook een ontspannen werksfeer waarbij goed voor de werknemers wordt gezorgd en het je aan niets ontbreekt.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Zeer goede kennis van HTML/CSS en Javascript;
 • Enige ervaring van SASS/LESS is een pre;
 • Kennis van ontwikkelmethoden als BEM, OOCSS, SMACSS is een pre;
 • Je bent nieuwsgierig en je verdiept je graag in nieuwe Front-end technieken;
 • Je hebt een goed analytisch denkvermogen;
 • Je vindt het leuk om mee te denken aan de interaction design, grafische vormgeving etc.;
 • Je levert graag eigen inbreng

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf richt zich op het verkopen van digitale diensten en producten als games, prepaid beltegoed en ook dingen als Google Play cards, iTunes cards en anderen. Grote kans dat je van hun diensten gebruik hebt gemaakt wanneer je wel eens zulke kaarten heb gekocht. Zij kopen deze tegoeden op en verkopen deze weer aan de consument. Ze zijn de enige partij die dit op wereldwijd niveau doet en ze zijn momenteel zelfs bezig om iets te doen wat nog geen enkel ander bedrijf is gelukt: directe verkoper worden van Apple tegoed!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.500 p/m

Afhankelijk van kennis en ervaring