user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Meerdere frontend developers internetbureau centrum Rotterdam!

in Rotterdam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving

Bij onze klant staan op dit moment drie functies open binnen het development team; Frontend Developer, Frontend JavaScript Developer en AngularJS Developer. In het team werk je mee aan het ontwikkelen van websites, portals en complete e-commerce oplossingen. Wat er per functie van je wordt verwacht kun je hieronder lezen.

Frontend Developer

Je werkt samen met developers, de CTO, UX-designer en projectmanager. Je bent bekend met Scrum-teams, daily stand-ups en sprints. Er wordt van je verwacht dat je leergierige, ambitieuze ontwikkelaar bent die het beste uit zichzelf en het team wil halen. Het liefst heb jij al ervaring opgedaan bij een ander internetbureau met het bouwen op open source frameworks. In het team bouw je mee aan eigen modules, thema’s en plug-ins.

Frontend JavaScript Developer

Ook bij deze functie zul je terecht komen in een Scrum-team en werk je met daily stand-ups en sprints. Als JavaScript Developer bouw je samen met het team aan de frontend op basis van Angular 1,2 & 4. Dit doe je natuurlijk i.c.m. HTML en CSS. Jij geeft de voorkeur aan het ontwikkelen in JavaScript. Het is een pre als je ook ervaring hebt met AngularJS, NodeJS, React, Sketch of JIRA. In de basis werken de teams met Scrum, maar het team geeft hier zijn eigen draai aan op basis van de klant en het project. Daarom kun je beter spreken van Scrum met een vleugje Kanban.

Je bent een ervaren developer met oog voor design. Je hebt daarom ook geen moeite om tijdens je werk eens te sparren met de UX-designers over verbeteringen. Jij durft met zekerheid te zeggen dat je communicatief vaardig bent en vindt het ook leuk om met collega’s en klanten samen te werken.

AngularJS Developer

Heb jij al de meeste ervaring opgedaan op het gebied van Angular? Dan is deze vacature waarschijnlijk meer iets voor jou!

Je bouwt samen met het team aan de frontend op basis van Angular 1,2 & 4. Dit doe je natuurlijk i.c.m. HTML en CSS. Daarnaast ben je bekend met REST, API’s en stateless ontwikkelen. Jij durft kritisch naar je eigen werk en dat van anderen te kijken, spart graag met collega’s (ook op het gebied van UX) en je houdt van de nodige interactie met klanten.

Het is een pre als je ervaring hebt met het volgende: VueJS, OAuth, NodeJS, React, Sketch of JIRA.

Ondanks dat je al een aantal jaren ervaring hebt opgedaan, geloof jij nog steeds dat je als developer nooit bent uitgeleerd. Je pakt daarom ook zeker de mogelijkheden aan om jezelf op persoonlijk en technisch vlak te verbeteren!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een passie voor de Frontend;
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond;
 • Passie voor je vak;
 • Oog voor design;
 • Communicatief vaardig;
 • Bij voorkeur al ervaring opgedaan bij een internetbureau;
 • Je blijft jezelf graag verder ontwikkelen!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Al vijftien jaar werkt dit internetbureau dagelijks aan het afleveren van websites, gebruiksvriendelijke webshops en streeft ernaar om steeds nieuwe, slimme oplossingen te ontwikkelen. Vraagstukken die hier regelmatig voorkomen zijn: marketingstrategieën combineren met het juiste design en concept, websystemen ontwikkelen waarbij data gekoppeld en beheerd kan worden en nog veel meer!

Hier op de werkvloer leggen ze graag de lat hoog. Ze geloven dat de beste dingen worden gecreëerd als je durft te dromen, maar het ook doet. Hierdoor is dit bedrijf in de vijftien jaar dat het bestaat flink gegroeid. Zodoende staat er nu een verhuizing op de planning naar een pand gelegen in het centrum van Rotterdam. Het kantoor is beter bereikbaar en maakt dat huidige medewerkers, en wie weet binnenkort ook jij, binnen een kwartier vanaf Rotterdam CS op hun werkplek kunnen zijn.

Het bedrijf heeft de meeste focus op vier markten; Sport, B2B, Retail en Health. Toch vinden ze een divers klantenbestand ook belangrijk en werken ze voor sportbonden tot aan overheden en van groot MKB tot aan internationale spelers. Denk bijvoorbeeld aan: IKEA, T-Mobile, Ben, ARTIS, Madurodam, KNKV en nog vele anderen.

Op dit moment is het internetbureau op zoek naar maar liefst drie nieuwe Frontend Developers. Lees hieronder om welke drie functies het gaat en solliciteer als jij jezelf in één van de profielen vindt passen!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.500 p/m

Afhankelijk van kennis en ervaring