user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature IT-Contract-, leverancier- en licentiemanager

in Enschede

Universiteit Twente
 • Universiteit Twente
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving Digitalisering staat hoog op de strategische agenda van de Universiteit Twente. Onderwijs en onderzoek vragen om partnership en een innovatieve en gebruikersvriendelijke inzet van IT. Binnen de universiteit levert de afdeling LISA dienstverlening op het gebied van communicatie, informatievoorziening en digitalisering, om ervoor te zorgen dat onze onderzoekers, docenten en studenten kunnen excelleren.

Functiebeschrijving:

Je levert een bijdrage aan het verder professionaliseren van ICT-contract en leveranciersmangement. Je ondersteunt samen met de afdeling Inkoop de leverancierselectie en je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van specifieke ICT-contracten en het afsluiten van licenties. Je vertaalt juridische kennis in concrete en praktische adviezen t.b.v. ICT-projecten, bijvoorbeeld t.a.v. privacy- en sourcing vraagstukken en geeft uitleg over de inhoud van ICT-contracten. Het beheer van ICT-contracten en -licenties valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt voor continuïteit, optimalisatie en rapportages zoals het aanleveren van informatie voor de begrotingen. Je verkent, start en onderhoudt samenwerkingsrelaties met leveranciers waardoor deze de gewenste bijdrage kunnen leveren.

Concreet betekent dit:
 • Samen met afdeling Inkoop ICT-contracten en licenties van de Universiteit Twente afsluiten, vastleggen, beheren en bewaken;
 • Borgen dat de dienstverlening van onze leveranciers en onze dienstverlening aan onze klanten, compliant is met de van toepassing zijnde wetgeving (zoals privacy);
 • Onze medewerkers helpen met concrete, praktische juridische adviezen;
 • Binnen de interne organisatie fungeren als de schakel tussen verschillende belanghebbenden en leveranciers teneinde een optimale resultaten uit de samenwerkingen te halen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld recht of MER);
 • Je hebt kennis van het beheer van ICT-contracten en contractenrecht;
 • Je bent een echte samenwerker, die de optimale balans weet te vinden tussen interne klanten en externe leveranciers;
 • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Kennis van het vakgebied ICT, inclusief de ICT-processen is een pré.
Arbeidsvoorwaarden:
Een ambitieuze werkomgeving. Variëteit in projecten, zowel qua omvang als inhoud. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, vakantiegeld en goede pensioenvoorziening. Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, maximaal € 4.084,-- bruto per maand (salarisschaal 10 cao NU) bij een voltijds dienstverband. Daarbij krijg je bij een fulltime dienstverband onder meer 41 vakantiedagen per jaar, (gratis) sportvoorzieningen en een flexibel keuzemodel arbeidsvoorwaarden.
Het betreft in principe een voltijds dienstverband (38 upw), met bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. De startdatum is zo snel mogelijk.

Informatie en sollicitatie
Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Henk Swaters, manager afdeling Demand Supply Management 053-489 4987. Je sollicitatie, gericht aan Henk Swaters, vergezeld van een curriculum vitae, kun je voor 15 juli 2017 sturen via onze eigen website: www.utwente.nl/organisatie/werken-bij-de-ut/vacatures/!/vacature/1044977/apply

lees meer

Bedrijfsomschrijving De organisatie
Library ICT-service & Archive (LISA). Binnen de Universiteit Twente verzorgt Library, ICT-Services & Archive (LISA) een breed palet van diensten voor 3000 medewerkers en meer dan 9000 studenten van de Universiteit Twente. Onze diensten zijn divers, maar verbonden door het toenemende belang van digitalisering voor de Universiteit Twente. Door disciplines te bundelen, kunnen we beter en efficiënter ondersteunen in onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering.

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg