user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICMT Medewerker Laboratoria Locatie Sittard-Geleen & Heerlen

Functioneel ApplicatiebeheerderData Analist
Zuyderland Medisch Centrum
 • Zuyderland Medisch Centrum
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Heb je interesse in een functie als ICMT medewerker met als aandachtsgebied Laboratoria? Lees dan verder!

OVER DE KLINISCHE CHEMIE & HEMATOLOGIE (KCHL) EN MEDISCHE MICROBIOLOGIE & INFECTIEPREVENTIE (MMI)

De laatste decennia is het vakgebied van laboratoriumgeneeskunde, waaronder de KCHL en MMI vallen, uitgegroeid tot één van de belangrijkste ondersteunende specialismen in de gezondheidszorg. Door chemische en technologische ontwikkelingen, vorderingen in het fundamentele onderzoek en de enorme groei van diagnostische mogelijkheden is de laboratoriumgeneeskunde een specialisme dat onderhevig is aan een continu veranderingsproces. De diversiteit in onderzoeksmogelijkheden heeft ertoe geleid, dat er verschillende onderdelen en aandachtsgebieden binnen het vakgebied zijn ontstaan.

Het vakgebied laboratoriumgeneeskunde is niet alleen in het ziekenhuis als specialisme aanwezig, maar heeft eveneens sterke banden met de huisartsgeneeskunde en andere gezondheidszorgorganisaties buiten de muren van het ziekenhuis. Zij heeft daarmee een duidelijke transmurale functie.

Het werkterrein omvat de KCHL en de MMI. Het is een grote laboratoriumorganisatie dat onderdeel is van de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE) ‘Screening en Diagnostiek’. De hieronder vallende laboratoria zijn gesitueerd op twee locaties (Heerlen en Sittard-Geleen), een poliklinische en externe bloedafnamedienst, een trombosedienst en een aantal stafafdelingen. De laboratoria zijn geaccrediteerd op basis van ISO15189.

Binnen Zuyderland Medisch Centrum, zorgt de ICMT medewerker voor de gebruikersondersteuning en het functioneel beheer van organisatie specifieke applicaties zoals Glims en Cyberlab. Je beheert en bewaakt de continuïteit, beschikbaarheid en performance van deze applicaties. Bovendien lever je een bijdrage aan de ontwikkeling, inrichting en implementatie van wijzigingen en overlegt met interne partijen over aanpassingen en verbeteringen. Je participeert hierbij ook in projecten met betrekking tot deze applicaties.

lees meer

Functie-eisen Je houdt van dynamiek en je bent stressbestendig. Daarnaast heb je een ijzersterk analytisch denkvermogen, waarmee jij makkelijk verbindingen legt. Omdat je niet alleen accuraat bent, maar ook proactief en overtuigend lever je een belangrijke strategische bijdrage aan de verbeteringsslag die wordt gemaakt in onze organisatie. Je hebt een plezierige, energieke drive die een positieve flow brengt in het team waarin je werkt.

Daarnaast beschik je over:
 • Je hebt een afgeronde HBO-ICT Opleiding, zoals Information Management, Bedrijfskundige Informatica of een soortgelijke studie. Kennis van Zorginformatica is een pré.
 • Ervaring met methoden en technieken m.b.t. informatieanalyse, informatiebeleid en projectmatig werken.
 • Een leergierige houding, waarmee je nieuwe kennis snel eigen maakt en meegaat in ontwikkelingen
 • Goede communicatieve vaardigheden en een hoge organisatiesensitiviteit
 • Kennis van LIMS en via middleware gekoppelde, diverse, analyzers binnen het laboratorium.
 • Kennis van specifieke applicaties zoals Glims, CyberTrack en Cyberlab is een pré evenals kennis van 4-GL programmeertalen
 • Bij voorkeur kennis van SQL, HL7 en ASTM, HTML en api’s.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving OVER ZUYDERLAND MEDISCH CENTRUM

Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.
• Aantal bedden Zuyderland Medisch Centrum: 1.675
• Aantal opnames: 45.000 per jaar
• Aantal verpleegdagen: 253.000 per jaar
• Aantal dagopnames: 40.000 per jaar
• Aantal bezoeken aan de spreekuurcentra: 845.000 per jaar

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

WAT BIEDEN WIJ?

• Een uitdagende, dynamische functie binnen Zuyderland Medisch Centrum, waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling op dit vlak
• Een dienstverband voor de duur van één jaar, een verlenging behoort tot de mogelijkheden.
• De arbeidsduur bedraagt 36 uren gemiddeld per week.
• Salariëring conform FWG 50 CAO Ziekenhuizen.
• Secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao Ziekenhuizen.

lees meer

ICMT Medewerker Laboratoria Locatie Sittard-Geleen & Heerlen
Score: 7.2
Stemmen: 13

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Geleen