user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature C# .NET Developer bij grote aanbieder van eHealth oplossingen in Ede

Back-end (Web)Developer.NETC#
Springstaff
 • Springstaff
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Onze opdrachtgever is een snelgroeiende en internationaal opererende ontwikkelaar van eHealth-oplossingen. De missie is een bijdrage leveren aan het verbeteren van de gezondheid van miljoenen mensen over de hele wereld. Inmiddels ondersteunen ze al meer dan 5 miljoen mensen met hun producten. Opdrachtgever wordt beschouwd als leider in de ketenzorg.

Over jouw werkzaamheden

Heb je talent voor programmeren en het oplossen van complexe vragen? Ben jij softwareontwikkelaar met ervaring met de nieuwste technologieën? Dan zijn wij op zoek naar jou als C# .NET Developer! We zoeken zowel een medior als een senior software engineer.

Binnen deze functie ontwikkel je de web-based C# .NET backend van het innovatieve platform van onze opdrachtgever. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan deze uitdagende en technologisch vernieuwende oplossing. Het platform is de basis van de web-based applicaties en is secure, scalable, rule-based/model-driven. Vanuit de wensen van de klanten realiseer je generieke functies en features. Daarbij maak je gebruik van de meest recente (objectgeoriënteerde) technologieën, waarbij een sterk beroep gedaan wordt op je analytische vermogen. Je werkt binnen een enthousiast team van professionele ontwikkelaars waarbinnen veel kennis wordt gedeeld. Je levert een kwalitatief hoogstaande, compleet en goed geteste code op.

Je zorgt dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen in (medische) software zodat je weet welke oplossingen er zijn en gebruikt kunnen worden. Als persoon ben je in staat tot het, in overleg, nemen van duidelijke beslissingen en het communiceren daarvan naar collega-programmeurs.

lees meer

Functie-eisen Jij.....
 • hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld IT, Informatica of Software engineering
 • beschikt over minimaal 6 jaar relevante werkervaring
 • hebt aantoonbare kennis van en ervaring met object-georiënteerd ontwikkelen met C# .NET
 • hebt ervaring met integratie en toepassing van HL7, FHIR, SOAP of REST Webservices (pre)
 • hebt ervaring met CI/CD, DevOps en Agile/Scrum en ervaring met Domain Specific Languages (pre)
 • bent bekend met de nieuwste technologieën t.b.v. #.NET, cloud development , MicroServices en messaging
 • beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk). Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pre

lees meer

Bedrijfsomschrijving Recruitment is onze kernactiviteit, onze core business. Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken, werven en selecteren van kandidaten in de eHealth / Zorg & ICT branche. Dit kan zowel voor vaste als tijdelijke krachten zijn. Wij hebben altijd een breed aanbod aan vacatures in de eHealth sector en in de Ict branche voor bijvoorbeeld .NET developers, embedded software engineers, eHealth consultants, IT managers, PHP programmeurs en Java ontwikkelaars. Deze vacatures vindt u in en rond Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, maar ook buiten de Randstad zijn wij actief.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
C# .NET Developer bij grote aanbieder van eHealth oplossingen in Ede
Score: 9.3
Stemmen: 49

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Ede