user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Springstaff https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/7598/fc83e5be6bd78a6558eaa0a5c7414b59/
Benoordenhoutseweg 23
2596BA Den Haag Zuid-Holland NL

0624095115
Springstaff
Score: 8.9
Stemmen: 29

Springstaff

Benoordenhoutseweg 23, Den Haag

Springstaff
  • Springstaff
  • Den Haag
  • 1 - 10 medewerkers
  • 0624095115
Bekijk ICT vacatures

Recruitment is onze kernactiviteit, onze core business. Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken, werven en selecteren van kandidaten in de eHealth / Zorg ICT branche. Dit kan zowel voor vaste als tijdelijke krachten zijn. Wij hebben altijd een breed aanbod aan vacatures in de eHealth sector en in de Ict branche voor bijvoorbeeld .NET developers, embedded software engineers, eHealth consultants, IT managers, PHP programmeurs en Java ontwikkelaars. Deze vacatures vindt u in en rond Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, maar ook buiten de Randstad zijn wij actief.

Werken bij Springstaff? 1 openstaande ICT vacature Bekijk vervulde
Embedded Software Engineer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Springstaff - Amstelveen
5 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
C# .NET Developer bij grote aanbieder van eHealth oplossingen in Ede (vervuld)
Springstaff Onze opdrachtgever is een snelgroeiende en internationaal opererende ontwikkelaar van eHealth-oplossingen. De missie is een bijdrage leveren aan het verbeteren van de ..
Embedded Software Engineer Specialist Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, + auto van de zaak (vervuld)
Springstaff Onze opdrachtgever is een innovatieve technologiepartner die vooraanstaande hightech bedrijven ondersteunt bij het ontwikkelen en maken van hun producten. Met 500 engineers ..
.NET Developer die niet achter het .NET wil vissen in Scheveningen (vervuld)
Springstaff Onze opdrachtgever is een kleine, maar in geheel Europa opererende, digitale marktplaats voor vis. Visveilingen door heel Europa verkopen via het online veilsysteem van deze ..
Senior .NET Developer bij een internationaal opererende organisatie in Haarlem (vervuld)
Springstaff Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererende logistieke grootmacht in Haarlem, een kwartiertje van Amsterdam. Als marktleider vervoeren ze jaarlijks meer dan 400.000 ..
Business Intelligence Specialist, Microsoft platform, omgeving Den Haag, zorg en ict sector (vervuld)
Springstaff Voor een opdrachtgever, een organisatie midden in de Zorg & ICT sector, aan de rand van Den Haag, zijn wij op zoek naar een BI specialist. Heeft het ontsluiten van data ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Den Haag