line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Ondernemende Systeembeheerder / Support medewerker Valkenswaard

Vacature Valkenswaard

PerfectWare BV
 • PerfectWare BV Bedrijfsprofiel
 • MBO / HBO, 3 - 10 jaar ervaring
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat bindt ons
De passie voor ons ICT vak en de gedegen, betrouwbare manier waarmee we onze klanten bedienen. Daarnaast de open manier waarmee we met elkaar samenwerken in de support ondernemers formule. De organisatie van PerfectWare is vooral stabiel, degelijk en overzichtelijk. De oplossingen die we onze support ondernemers bieden zijn open, transparant en vooral heel praktisch. Geen ingewikkelde franchise contracten maar een open formule om onder de vlag van PerfectWare een eigen ICT bedrijf te kunnen bouwen op het gebied van beheer, support, netwerk infrastructuren en cloud diensten.

Jouw mogelijkheden
Als ervaren ICT systeem beheerder kun je je eigen ICT onderneming starten en vooral doen waar je goed in bent. En dat is natuurlijk klanten ontzorgen op het gebied van ICT.  Als support ondernemer kunt je direct aan de slag voor een aantal regionale klanten. Je maakt deel uit van het support ondernemers team van PerfectWare met de vrijheid van een ondernemer en de zekerheid van een inkomen. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning bij het vinden van klanten.
Functie-eisen Wie zoeken wij
Wij zoeken ambitieuze ICT systeembeheerders met ruime ervaring die nu de stap naar eigen baas willen zetten. Eindelijk die zelfstandigheid en toch direct een inkomen.

Een Support Ondernemer van PerfectWare:
 • Is in eerste instantie een ICT professional op het gebied van beheer en support van systemen bij het MKB;.
 • Heeft een gedegen kennis, door opleiding en ervaring;
 • Beschikt over een ondernemersgeest;
 • Weet van wanten, proactief en gedreven;
 • Is dienstverlenend ingesteld;
 • Gaat graag met mensen om;
 • Heeft een rijbewijs.
Kortom, ben jij de gedreven ICT’er die graag zelfstandig en all-round klanten wil bedienen op het gebied van systeembeheer en ondersteuning stuur dan je CV en motivatie naar hr@perfectware.nl
 
Bedrijfsomschrijving Sinds 2002 is PerfectWare een flexibel en service gericht ICT bedrijf gespecialiseerd in beheer en support, aanleg en migratie van netwerk infrastructuren. PerfectWare richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf, waarbij het dagelijks PC netwerkbeheer en support de hoofdactiviteit vormt. PerfectWare levert de beheer en support diensten zowel op lokale netwerken met servers bij de klant als inclusief bij cloud en online werkplek diensten. Verder levert PerfectWare naast diverse hosting diensten als de online werkplek en VOIP telefonie ook hard- en software.
Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info ** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld **
Contactpersoon Dhr. Peter van der Wekken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Systeembeheerder in regio Valkenswaard
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Systeembeheerder