user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior/medior Software ontwikkelaar bij de afdeling IT Development - PiCompany

in Utrecht

PiCompany
  • PiCompany
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Het team
Wij zijn een hecht team met een ongedwongen sfeer en een passie voor techniek. We houden van hard werken maar ontspanning en humor is ook belangrijk. Het team bestaat uit 7 personen: 4 ontwikkelaars, een tester, een technisch beheerder en een functioneel beheerder.
 
De functie
Als ontwikkelaar bij PiCompany heb je een brede afwisselende functie. Onze webapplicaties zijn gebouwd in Java en Angular, maar er wordt ook met veel andere technologie gewerkt. Zo worden er in ons Innovatielab (soms samen met universiteiten of hbo’s) prototypes gebouwd in Python waar mogelijkheden van Machine Learning op onze data worden getest. Ook worden er veel koppelingen met klanten of partners gebouwd via onze Servicemix ESB en Identity en Access Management implementatie KeyCloak. Verder houden we ons bezig met het bouwen van apps in Ionics en online- en pdf-rapportages in Javascript en StreamServe.
Uiteraard zijn we ook intensief bezig met Data Security en goede performance van onze applicaties.
Binnen ons team is er ruimte om je breed te ontwikkelen, maar je kan je ook specialiseren in bepaalde onderwerpen. Bijvoorbeeld backend ontwikkelaar of juist meer frontend en design.
 
Onze producten zijn onder meer webapplicaties, portals en apps waar met behulp van psychologische testen en online assessmenttools de talenten van medewerkers in kaart worden gebracht en we handvatten bieden om deze verder te ontwikkelen. Je werkt aan concrete projecten waar jouw toegevoegde waarde zeer duidelijk is en er is volop ruimte voor ideeën en eigen initiatief.
 
Hierbij werk je veel samen met je collega’s van de ServiceDesk, de consultants die implementaties bij klanten doen, de sales- en accountmanagers en de psychometristen en data-analisten van de Researchafdeling.

lees meer

Functie-eisen Dit vragen we van jou
>          Hbo of academisch werk- en denkniveau.
>          Opleiding of ervaring als softwareontwikkelaar.
>          Kennis en ervaring met Java en/of Angular of vergelijkbaar Javascript framework.
>          Kennis en ervaring met het bouwen van webapplicaties.
>          Kennis en/of ervaring met een van de volgende onderdelen is een pré: Servicemix, KeyCloak, Python, Ionics, Streamserve.
 
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving PiCompany biedt kwalitatief hoogwaardige online assessmenttools voor talent management, performance management, leiderschap en selectie. PiCompany helpt organisaties daarmee betere resultaten te halen door het identificeren van kwaliteiten en het optimaal inzetbaar maken van medewerkers. Talenten van mensen worden objectief in beeld gebracht en gerichte ontwikkeltrajecten kunnen worden ingezet. Door middel van deze gerichte investeringen in het menselijk kapitaal van organisaties wordt direct en zichtbaar business resultaat gerealiseerd.

Sinds 2010 is PiCompany onderdeel van adviesbureau GITP, marktleider in assessments en HR-advies. Gezamenlijk bieden GITP en PiCompany een volledig palet van “High touch en High tech” oplossingen aan de Nederlandse HR-markt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Het doel is een vast dienstverband van 32 tot 40 uur per week. We bieden je een fijne werkplek met goede apparatuur (dat mag je grotendeels zelf bepalen) en vaste collega’s waar je je snel thuis zal voelen. Opleiding vullen we passend bij jou in: learning-on-the-job, e-learning, cursussen, kennisdeling sessies, wat het best voor jou werkt. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard marktconform.

lees meer

Junior/medior Software ontwikkelaar bij de afdeling IT Development - PiCompany
Score: 9.2
Stemmen: 12

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht