user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

PiCompany https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/7578/987ce93d6467b7807fe01fdf489d803e/
Ptolemaeuslaan 40
3528BP Utrecht Utrecht NL

088-448 70 40
PiCompany
Score: 8.9
Stemmen: 49

PiCompany

Ptolemaeuslaan 40, Utrecht

PiCompany
  • PiCompany
  • Utrecht
  • > 250 medewerkers
  • 088-448 70 40

PiCompany biedt kwalitatief hoogwaardige online assessmenttools voor talent management, performance management, leiderschap en selectie. PiCompany helpt organisaties daarmee betere resultaten te halen door het identificeren van kwaliteiten en het optimaal inzetbaar maken van medewerkers. Talenten van mensen worden objectief in beeld gebracht en gerichte ontwikkeltrajecten kunnen worden ingezet. Door middel van deze gerichte investeringen in het menselijk kapitaal van organisaties wordt direct en zichtbaar business resultaat gerealiseerd.

Sinds 2010 is PiCompany onderdeel van adviesbureau GITP, marktleider in assessments en HR-advies. Gezamenlijk bieden GITP en PiCompany een volledig palet van High touch en High tech oplossingen aan de Nederlandse HR-markt.

PiCompany
Score: 8.9
Stemmen: 49
Werken bij PiCompany? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
4 vervulde ICT vacatures
Junior/medior Software ontwikkelaar bij de afdeling IT Development - PiCompany (vervuld)
PiCompany Het team Wij zijn een hecht team met een ongedwongen sfeer en een passie voor techniek. We houden van hard werken maar ontspanning en humor is ook belangrijk. Het team ..
Hoofd Applicatie integratie en Webdiensten (vervuld)
Universiteit Utrecht U bent verantwoordelijk voor beheer en ontwikkeling van de diverse webapplicaties en het corporate intranet en de diverse communicatie- en marketingsystemen van de ..
Hoofd ICT in een dynamische, commercieel zakelijke omgeving (vervuld)
PiCompany Als Hoofd ICT bent u eindverantwoordelijk en dient u, naast de dagelijkse operatie, met name de strategische positie van ICT vorm te geven, dit in samenwerking met beslissers ..
Afdelingshoofd Support (ITS) die stuurt op service en klantgerichtheid (vervuld)
PiCompany Een manager met visie en overtuigingskracht, die bijdraagt aan een optimale klanttevredenheid van studenten, bezoekers, docenten, onderzoekers en andere medewerkers. Iemand ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Utrecht