user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature C#. NET E-commerce Software Ontwikkelaar

in Eindhoven

Paradigit
  • Paradigit
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als C# .NET webdeveloper ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze websites. Je bent diegene die met de ideeën van je collega's aan de slag gaat of je stelt zelf nieuwe functionaliteit voor. Je maakt zelf het technische ontwerp en realiseert deze in een C# .NET / MS SQL omgeving. Je ziet de juiste verhouding tussen ontwikkeling en zakelijke aspecten, zodat in een korte doorlooptijd een balans wordt gecreëerd tussen de functionele wensen en het gemeenschappelijke doel. Je bent betrokken en medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van onze websites.

Als C# .NET webdeveloper ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze websites. Je bent diegene die met de ideeën van je collega's aan de slag gaat of je stelt zelf nieuwe functionaliteit voor. Je maakt zelf het technische ontwerp en realiseert deze in een C# .NET / MS SQL omgeving. Je ziet de juiste verhouding tussen ontwikkeling en zakelijke aspecten, zodat in een korte doorlooptijd een balans wordt gecreëerd tussen de functionele wensen en het gemeenschappelijke doel. Je bent betrokken en medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van onze websites. Deze werkzaamheden voer je uit samen met een collega ontwikkelaar en deel je de kamer met een ICT team van 5 personen.

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde HBO opleiding richting Informatica of vergelijkbaar werk/denk-niveau.
We verwachten dat je ervaring hebt met:
C#, .NET
XML, SOAP, webservices, javascript, jQuery
SQL 2012 of hoger
Visual Studio 2012 of hoger
Verder heb je een goed gevoel voor (technisch) design en projectbeleving en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied van internettechnologie.

Wij gebruiken o.a.:
BitBucket/Git
LLBLgen
Umbraco CMS
DevExpress tools
jQuery
AngularJS
Visual Studio
Jira


lees meer

Bedrijfsomschrijving Er is maar één ding voorspelbaar aan werken bij Paradigit en dat is dat geen dag hetzelfde is. Omdat ICT centraal staat bij alle Paradigit merken weet je zeker dat we continu in beweging zijn en blijven. Met onze medewerkers zorgen we ervoor dat Nederland zorgeloos kan leren, werken en leven met de beste ICT oplossingen, producten en technologieën. Mensen met ambitie, vakkennis en enthousiasme zijn bepalend voor deze 'zorgeloze' Paradigit missie.

De Paradigit Groep
Bij de Paradigit Groep zijn in totaal ongeveer 200 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor, PDCWeb BV, is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit verschillende BV's die allen activiteiten hebben in de IT, zowel hardware als software.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
C#. NET E-commerce Software Ontwikkelaar
Score: 7.3
Stemmen: 36

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven