user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Support Hero Nightowl, Leiden - avonddienst

ICT Support
TransIP
 • TransIP Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 30 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Nog even wat instellingen van je VPS aanpassen of je website updaten, onze klanten sleutelen vaak ’s avonds in hun vrije uurtjes aan hun online idee. Bij TransIP zijn we er dan ook van overtuigd dat iedereen zich zelfstandig moet kunnen bewegen in deze digitale wereld, op elk tijdstip van de dag. Als Support Hero Nightowl schiet jij klanten te hulp wanneer de avond valt.

/ Wat je gaat doen
Bij TransIP is Support meer dan klantenservice, het is een opleidingsplek voor onze eindgebruikers. Als Support Hero neem jij onze klanten dan ook niet bij de hand, maar transformeert ze met jouw kennis tot digitale eindbazen. Je bent de eerste met wie de klant contact heeft wanneer hij een vraag, probleem met of idee over onze diensten wil bespreken. In begrijpelijke taal voorzie jij ze van de juiste info, waardoor ze het de volgende keer zelf kunnen.
 • Websites, facturen of colocatie: jij handelt alle vragen informeel en professioneel af.
 • Je weet gesprekken met klanten te vertalen naar nieuwe (product)ideeën voor onze technici.
 • Schakelen tussen ons ticketsysteem en onze socialmediakanalen is voor jou gesneden koek.

TransIP is georganiseerd in units. Als Support Hero Nightowl neem jij het stokje over van de day crew. Jij houdt je hoofd koel wanneer je zelfstandig een issue voor een klant fixt of pager duty inschakelt.

/ En jij bent
Een echte nachtuil. Jij staat op als anderen naar bed gaan en bent gek op de avonduren. Je hebt een brandende passie voor IT en wilt alles over onze producten leren. Daar neem je het liefst de tijd voor wanneer iedereen al naar huis is. Met je night goggles hou jij je toekomst scherp voor ogen: door keihard te werken en jezelf te blijven ontwikkelen wil jij die kans pakken om de vliegroute voor de night crew aan te voeren.

lees meer

Functie-eisen / Must haves
 • Werk- en denkniveau hbo/mbo-4
 • Foutloos Nederlands en Engels typen
 • Affiniteit met IT
 • Beschikbaar voor 5 avonddiensten per week (17:30 tot 00:00)
 • Ervaring in een Customer Care functie
 • Gebruikservaring met de TransIP-producten is een pre

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving We bouwen alles waar we van dromen. Van een eigen datacentrum dat security, uptime en privacy garandeert tot aan een realtime bestelproces voor VPS. Innoveren zit in ons DNA. Zelfstandigheid is essentieel bij TransIP, maar je bent nooit alleen. Onderling halen we het beste uit elkaar en samen tillen we TransIP naar een hoger niveau. We hebben altijd plaats voor nieuwe avonturiers. Teamleden die vinden dat perfectie de standaard moet zijn. Of je nou werkt aan de nieuwste feature voor STACK of stoom afblaast tijdens een potje tafeltennis. De vrijheid om creativiteit en innovatie tot leven te brengen, dat is de basis van ons succes.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 12,00 - € 25,00 p/u
Overige info Let op: om te werken bij TransIP is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.
Contactpersoon Jobs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden