user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature DevOps Engineer STACK - 250.000TB draaiend houden - Leiden

in Leiden

TransIP
 • TransIP
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving STACK: 1000GB online opslag. Wat begon als een idee bij onze DevOps-engineers is uitgegroeid tot een product waar 250.000+ klanten dagelijks gebruik van maken. Als DevOps Engineer STACK werk je samen met de rest van de unit de toekomst van dit platform.

Wat je gaat doen
Als grootste hostingpartij van de Benelux zijn we constant bezig met het automatiseren en optimaliseren van onze workflow. Jij zorgt ervoor dat STACK klaar is voor de epische groei die we voor ogen hebben.
 • CEPH-redundante storageclusters, monitoring en configuratiemanagement. Jij zorgt ervoor dat alles werkt en dat dit in de toekomst blijft werken.
 • Is er een nieuwe server opgehangen in het datacenter? Vanaf dat moment pakt jouw code het op en zorgt dat de server na installatie direct de productie in gaat. 
 • Netwerkapparatuur automatisch configureren en storage-platformen volledig automatisch opleveren, niks is te gek.
TransIP is verdeeld in multidisciplinaire teams en jij komt terecht bij de STACK-unit. Een stabiele, gedreven unit die continu bezig is met het perfectioneren van de veiligheid, stabiliteit en functionaliteit van STACK. Door jouw hybride functie schakel je elke dag met verschillende units, en verbind je de Developers, Systeembeheerders en Supporters.

En jij bent
Het type dat altijd bezig is met optimaliseren en tweaken. Wij automatiseren alles wat we twee keer handmatig moeten doen en jij vindt het geweldig om daarmee aan de slag te gaan. Je houdt ervan om te werken in een team waar je de vrijheid krijgt je eigen dag in te vullen en de verantwoordelijkheid hebt om een groots storageplatform draaiend te houden.

lees meer

Functie-eisen
 • Werk- en denkniveau hbo
 • 1 – 3 jaar ervaring
 • Kennis van FreeBSD & CEPH
 • Ervaring met Puppet & Icinga
 • Script- en automatiseringservaring met PHP, Shell & Golang
 • Beschikbaar voor regelmatige avond- en nachtdiensten

lees meer

Bedrijfsomschrijving We bouwen alles waar we van dromen. Van een eigen datacentrum dat security, uptime en privacy garandeert tot aan een realtime bestelproces voor VPS. Innoveren zit in ons DNA. Zelfstandigheid is essentieel bij TransIP, maar je bent nooit alleen. Onderling halen we het beste uit elkaar en samen tillen we TransIP naar een hoger niveau. We hebben altijd plaats voor nieuwe avonturiers. Teamleden die vinden dat perfectie de standaard moet zijn. Of je nou werkt aan de nieuwste feature voor STACK of stoom afblaast tijdens een potje tafeltennis. De vrijheid om creativiteit en innovatie tot leven te brengen, dat is de basis van ons succes.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 5.000 p/m

Salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
DevOps Engineer STACK - 250.000TB draaiend houden - Leiden
Score: 9.9
Stemmen: 31

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden