user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Support Hero Domein & Webhosting @ TransIP - Leiden

in Leiden

TransIP
 • TransIP
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Support Hero Domein & Webhosting
Next level klantencontact
TransIP begon in 2003 als een van de eersten met het geautomatiseerd aanbieden van domeinnamen. Inmiddels zijn we marktleider en met meer dan 1 miljoen geregistreerde domeinen is toonaangevend support de maatstaf waar we mee meten.

Wat je gaat doen
We zijn ervan overtuigd dat iedereen een autonome plek verdient op het internet. Support is voor ons dan ook meer dan alleen klantenservice, het is een opleidingsplek voor onze eindgebruikers. Vanuit ons ticketsysteem en op social media ben jij het onmisbare verbindende element tussen de techniek en de klant. Met jouw perfect sluitende antwoorden hoeven klanten namelijk niet nogmaals om hulp te vragen
 • Vragen over domein extensies en verhuisprocedures handel je met gemak af;
 • DNS-records, nameservers en SSL-certificaten hebben voor jou geen geheimen;
 • In begrijpelijke taal vertaal jij alle belangrijke informatie naar onze klanten.
TransIP is georganiseerd in units. Als Support Hero kom je terecht bij de product unit Domein & Webhosting. Samen met de developers en andere supporters ben je continu bezig met het beheren en innoveren van onze infrastructuur. Het grootste deel van de tijd beantwoordt je vragen, daarnaast ben je bezig met het verbeteren van onze support procedures en denk je mee over het implementeren van geautomatiseerde oplossingen.

En jij bent
Een echte support held. Jij haalt voldoening uit het analyseren en oplossen van problemen. Je bent leergierig en ontwikkelt je graag samen met jouw unit, en de rest van de organisatie. Daarbij zie je het als een uitdaging om onder druk te werken, want niet iedereen is in staat 100 tickets per dag nauwkeurig te verwerken. Wanneer je een aantal tickets weer geniaal hebt beantwoord, pak jij jouw moment in onze arcade-hal.
 

lees meer

Functie-eisen
 • Werk- en denkniveau hbo
 • Woordenwizard in Nederlands en Engels
 • 1-3 jaar ervaring in een customercare-functie
 • Uitgebreide kennis van DNS, nameservers & SSL
 • Ervaring met het instellen van DNS, nameservers & domain transfers

lees meer

Bedrijfsomschrijving We bouwen alles waar we van dromen. Van een eigen datacentrum dat security, uptime en privacy garandeert tot aan een realtime bestelproces voor VPS. Innoveren zit in ons DNA. Zelfstandigheid is essentieel bij TransIP, maar je bent nooit alleen. Onderling halen we het beste uit elkaar en samen tillen we TransIP naar een hoger niveau. We hebben altijd plaats voor nieuwe avonturiers. Teamleden die vinden dat perfectie de standaard moet zijn. Of je nou werkt aan de nieuwste feature voor STACK of stoom afblaast tijdens een potje tafeltennis. De vrijheid om creativiteit en innovatie tot leven te brengen, dat is de basis van ons succes.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.500 p/m
Support Hero Domein & Webhosting @ TransIP - Leiden
Score: 9.3
Stemmen: 17

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden