user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Front-end Developer - De allerbeste UX creëren

in Leiden

TransIP
 • TransIP
 • Autodidact of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Bij TransIP dragen we onze gebruikers op handen. We willen dat zij genieten van de best mogelijke TransIP-ervaring om zo hun eigen weg op het internet te vinden. Onze websites en online applicaties zijn daarom eenvoudig en intuïtief in gebruik – op elk device en in iedere browser. Het is jouw taak om de UX tot in de puntjes te perfectioneren.

Wat je gaat doen
No pressure, maar jij creëert de optimale gebruikservaring voor meer dan 245.000 klanten. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Samen met verschillende afdelingen bedenk je creatieve manieren om onze producten in de spotlight te zetten. Zo verbeter je de ene week de interface van onze VPS-console in het controlepaneel, terwijl je de week erop in de look-and-feel van het bestelproces bij domeinnamen duikt.
 • Je verdiept je dagelijks in nieuwe development-technieken.
 • Met bewezen technologieën creëer je een optimale gebruikservaring voor onze klanten.
 • Je lost niet alleen de problemen op die je tegenkomt, je achterhaalt wat er écht aan de hand is en denkt vooruit - om vervolgens een constructieve oplossing te implementeren.
Jij wordt onderdeel van onze Front-end Force. Samen met Designers, Marketeers en Backend Developers verzorg je de gehele productervaring. Jouw drive is om grafische ontwerpen en technische ontwikkelingen samen te brengen. Tussen het harde werken mep je andere TransIP’ers van de pingpongtafel of ontspan je in de sauna bij de sportschool om de hoek.

En jij bent 

Energiek, talentvol en ambitieus, zoals de rest van TransIP. Wij lopen altijd voorop met de nieuwste technologieën en jij kunt niet wachten om ze te gebruiken. De talloze browsers op je laptop verraden jouw veelzijdigheid en oog voor detail. Je bent ver voorbij het zolderkamertjeswerk; je hebt ervaring opgedaan in een professionele omgeving, wat onder andere tot uiting komt in je zorgvuldige manier van werken. Ook voor strakke planningen om een project op de deadline tot een succes te maken, draai jij je hand niet om. Jij bent een technisch wonder die heel veel van onze gebruikers blij gaat maken.

lees meer

Functie-eisen
 • 2-5 jaar relevante (werk) ervaring
 • CSS, HTML, Vanilla, Javascript
 • Ervaring met UX
 • Bekend met PHP en MySQL
 • Geekiness +2

lees meer

Bedrijfsomschrijving We bouwen alles waar we van dromen. Van een eigen datacentrum dat security, uptime en privacy garandeert tot aan een realtime bestelproces voor VPS. Innoveren zit in ons DNA. Zelfstandigheid is essentieel bij TransIP, maar je bent nooit alleen. Onderling halen we het beste uit elkaar en samen tillen we TransIP naar een hoger niveau. We hebben altijd plaats voor nieuwe avonturiers. Teamleden die vinden dat perfectie de standaard moet zijn. Of je nou werkt aan de nieuwste feature voor STACK of stoom afblaast tijdens een potje tafeltennis. De vrijheid om creativiteit en innovatie tot leven te brengen, dat is de basis van ons succes.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg