user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior DevOps Engineer - nachtdienst - Leiden

in Leiden

TransIP
 • TransIP
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving DevOps Engineer Night’s Watch
Night gathers, and now my watch begins
Onze services zijn 24/7 beschikbaar, en wij ook! Als DevOps Engineer ben jij de schakel tussen Developers en Systeembeheerders en ben je van onschatbare waarde bij het garanderen van onze uptime.

Wat je gaat doen
Door het automatiseren van de monitoringsprocessen verbeter jij onze workflow. Daarbij sta je altijd klaar om onze coders de helpende hand te bieden. Twee recente successen van onze DevOps Engineers: een geniale VPS-configuratie en de ontwikkeling van STACK, een inmiddels beroemde onlineopslagdienst.
 • Je werkt met onder andere Icinga, Puppet, Linux, FreeBSD en her en der een vleugje Solaris.
 • Je gebruikt Puppet om configuraties te implementeren.
 • Programmeren, automatiseren, slagen, testen, falen, bouwen en leren; jij doet alles tegelijk
TransIP is georganiseerd in Forces. Samen met de ander nachtuilen van de Night’s Watch doen jullie er alles aan om de bereikbaarheid van onze diensten dag en nacht te waarborgen.

En jij bent
Het type dat continu bezig is tweaken en optimaliseren. Met jouw energie en gedrevenheid onderhoudt je de systemen en buig jij je als architect over nieuwe functionaliteiten. Daarnaast heb je een sterke passie om tools en systemen te bouwen die andere coders in staat stellen om nog sneller en beter te werken. En belangrijk: jij bent op je best in een omgeving waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Join Team Blue!

lees meer

Functie-eisen Must haves
 • 1-3 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met Puppet
 • Script- en automatiseringservaring met PHP, Python, Shell
 • Ervaring met Linux/BSD-systeembeheer
 • Beschikbaar voor regelmatige avond- en nachtdiensten

lees meer

Bedrijfsomschrijving We bouwen alles waar we van dromen. Van een eigen datacentrum dat security, uptime en privacy garandeert tot aan een realtime bestelproces voor VPS. Innoveren zit in ons DNA. Zelfstandigheid is essentieel bij TransIP, maar je bent nooit alleen. Onderling halen we het beste uit elkaar en samen tillen we TransIP naar een hoger niveau. We hebben altijd plaats voor nieuwe avonturiers. Teamleden die vinden dat perfectie de standaard moet zijn. Of je nou werkt aan de nieuwste feature voor STACK of stoom afblaast tijdens een potje tafeltennis. De vrijheid om creativiteit en innovatie tot leven te brengen, dat is de basis van ons succes.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg