user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Cloud Consultant in de omgeving Utrecht

Business ConsultantSysteembeheerderSystem Engineer
InWork
  • InWork
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Is innovatie voor jou belangrijk, wil je in een hippe omgeving werken en droom jij over een baan in de Cloud? Dan is dit dé ideale baan voor jou! Voor onze internationale klant zijn wij op zoek naar enthousiaste Cloud Consultants die hun carrière een internationale boost willen geven.

Jouw inwerk periode start in het Duitse BONN (2 weken), hoe gaaf (alles is geregeld en je hoeft je nergens druk om te maken :-). Je wordt ondergedompeld in de techniek en gaat aan de slag in de Cloud. Hierin is affiniteit met Amazone en Microsoft Azure een must!

Na twee weken ga je terug naar je standplaats in Utrecht. Je weet precies wat de technische randvoorwaarden zijn om de implementaties op de juiste manier door te voeren. Daarnaast zorg je er voor dat alles ook daadwerkelijk goed wordt ingericht.

Al snel ga je mee naar de klant en is het mogelijk om als Technisch Cloud Consultant sales aan te vullen met al jouw technische kennis!

lees meer

Functie-eisen Over jou
Liefde kent geen grenzen, zelfs Zuid-Amerika is niet te ver voor jou! Maar in Nederland blijven kan natuurlijk ook gewoon :-). Een afgeronde HBO studie zoals; BIM, Informatica of Software engineering is gewenst maar zeker niet verplicht! Je hebt misschien geen ICT opleiding afgerond, maar wel HBO. Je bent communicatief ingesteld en Engels als voertaal is geen probleem voor jou. Je weet goed om te gaan met tegenslagen en als starter ben je enthousiast en eager om te leren. Je hebt de wil om in een corporate omgeving te werken en wanneer we je achter een laptop zetten, loopt de boel in no time op rolletjes. Affiniteit met IT is dus een super grote must!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving InWork richt zich op de ontwikkeling van hoogopgeleid IT talent. Wij zoeken gepassioneerde IT’ers die klaar staan om dé specialist van de toekomst te worden. Door de aangeboden persoonlijke begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om in de keuken te kijken van verschillende multinationals of MKB bedrijven, is dit dé boost voor jouw carrière.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 2.500 p/m

• Een goed salaris (€ 2.300 – € 2.500) dat meegroeit met jouw ontwikkeling
• 450+ Opleidings- en cursusmogelijkheden in je vakgebied, waarvan wij de kosten dekken
• Begeleiding door een vaste jobcoach van Inwork – die met je meedenkt over jouw persoonlijke doelen
• 25 vakantiedagen – met de voorwaarde dat je terug komt :-)
• NS business kaart, volledige reiskostenvergoeding of de keuze voor een leaseauto
• Korting op hard- en software bij een bekende IT-webshop

lees meer

Overige info Sollicitatieprocedure
Bij inzending van je sollicitatie krijg je binnen 5 werkdagen bericht. Bij interesse nemen we telefonisch contact met je op voor een korte telefonische screening. Hebben we een positieve indruk? Dan vindt een kennismaking plaats waarbij jouw kennis en ervaringen centraal staan. Nog steeds enthousiast? Dan doen we je een passend aanbod en start je bij één van onze partners.
 

lees meer

Contactpersoon Mevr. A.G. Langeslag
0614908237
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht