Vacature WORD JIJ ONZE NIEUWE (HBO/WO) JUNIOR SYSTEM ENGINEER IN REGIO UTRECHT?

in Amsterdam

InWork BV
  • InWork BV
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Tijdens jouw opleiding heb je kennis opgedaan van systeembeheer, maar nu ben je erop gebrand om écht aan de slag te gaan met technologieën, zoals VMware, Citrix en Microsoft! Als Junior System Engineer bij InWork volg je een traineeship waarin je in je eigen tempo jezelf ontwikkelt tot een expert.
Als system engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhouden van servers en systemen en zorg je ervoor dat de ICT omgeving optimaal functioneert; je implementeert nieuwe oplossingen, dan wel verbeteringen in de huidige infrastructuur. Je gaat je bezig houden met technologieën, zoals VMware, Citrix en Microsoft. Hierbij krijg je de mogelijkheid om certificeringen te behalen, zoals MCSA, MCSE 2012, CCA (Citrix Certified Associate) en VCP (VMware Certified Professional) en staat een job coach van InWork je bij om jou zo snel mogelijk naar the next level te krijgen. Je maakt kennis met de verschillende facetten van systeembeheer en zult uitgroeien tot een volleerd System Engineer!

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten wij van een Junior System Engineer:
Afgeronde hbo of wo-opleiding in de richting van (System & Network Engineering of  Informatica (of iets vergelijkbaars) is een must;
Stage-/werkervaring met een van de volgende elementen; VMware, Hyper V, Windows Server 2012 /2008, Office 365;
Goede beheersing  van zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift;
Je bent klantgericht en bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden;
In bezit van een rijbewijs.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
WORD JIJ ONZE NIEUWE (HBO/WO) JUNIOR SYSTEM ENGINEER IN REGIO UTRECHT?
Score: 9.0
Stemmen: 24

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam