Vacature Ben jij één van de vijf Ciscofanaten?

in Amsterdam

InWork BV
  • InWork BV
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Blijf jij geboeid door complexe netwerkvraagstukken en ben je een rasechte Ciscofanaat? Dan krijg jij nu de kans om van jouw passie jouw professionele baan te maken. Vijf trainees gaan de vliegende start maken in het Cisco High Potential Program. 

Klaar voor een flinke carrière sprong? Gedurende een interne bootcamp ga je aan de slag met de eerste stappen: jouw CCNA en daarop jouw CCNP behalen. Opleidingen staan voorop en je krijgt volledig de kans jezelf te ontwikkelen met behulp van jouw persoonlijke Job Coach. Samen met jouw coach ga je een op maat gemaakt ontwikkelplan opstellen, zodat jij zeker weet dat jij jouw carrièredoelen zult behalen. 
De eerste twee maanden zal je via een intensief rotatie traject alle afdelingen zien, om een compleet beeld van de organisatie te krijgen.  Zo wordt jij binnen korte tijd volledig klaargestoomd  voor het echte werk. 
Je gaat aan de slag op projecten van begin tot eind bij grote (inter)nationale partners op locatie, waarbij een senior technisch consultant jou begeleidt. Zo leer je de fijnste kneepjes van het vak, voordat je volledig zelfstandig aan de slag gaat. Je gaat snel werkervaring op doen in het veld, om te ontdekken waar jouw kracht ligt en in welke expertise je jezelf wilt ontwikkelen; Big Data, Security, Networking of Architectuur. 

Er is een internationale cultuur, in combinatie met Hollandse nuchterheid. Met activiteiten in meer dan 58 landen, meer dan 23.000 medewerkers en meer dan 6.000 klanten is diepgaande kennis van het wereldwijde bedrijfs- en IT-landschap aanwezig. Je bent ten slotte niet zomaar wereldwijd marktleider in gespecialiseerde IT-infrastructuuroplossingen en –diensten. 

 

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten wij van een fanaat? 
– Jij kan niet wachten jouw vers-van-de-pers HBO IT diploma in de praktijk te brengen;
– Je hebt drive en dat weten anderen van je;
– Je bent recht voor z’n raap, net als wij; 
– Naast dat je slim bent, heb je ook een harde werkers mentaliteit;
– Je Engels is een stuk beter dan dat van Louis van Gaal; 
– Je bent leergierig en neemt anderen daar graag in mee;
–Je voelt je thuis in een dynamische (internationale) omgeving en krijgt energie van een gezonde portie uitdaging;
– O ja, en kennis van de nieuwste IT netwerktechnologieën is een vette pre, dat hoeven we jou niet uit te leggen! 

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om aan jouw  internationale Ciscoavontuur te beginnen? Stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel op 088 – 0700 706!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Ben jij één van de vijf Ciscofanaten?
Score: 9.2
Stemmen: 24

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam