Zwitserleven

Vacatures & Werken bij Zwitserleven

Zwitserleven
  • Zwitserleven
  • Amstelveen, Noord-Holland
  • Zoekt op dit moment geen ICT-ers

ITC
ITC staat voor IT Change en is het IT- en veranderbedrijf van SNS REAAL en ondersteunt de verschillende merken van SNS REAAL: SNS Bank, REAAL, Zwitserleven en SNS Property Finance. 1500 medewerkers werken samen op vijf locaties (Utrecht, Alkmaar, Amstelveen, Den Bosch en Leusden) om de SNS REAAL organisatie te voorzien van IT producten en diensten. Innovatie en ICT staan hoog op de agenda van onze organisatie. Daarom volgen onze IT-ers nieuwe ontwikkelingen op de voet. Onze professionals zijn dagelijks bezig met de verbetering van de informatievoorziening voor onze bedrijfsvoering. Zodat we als bedrijf tot de top van Nederland blijven behoren. IT staat hoog op de agenda, want ook in 2012 is SNS REAAL uitgeroepen tot top ICT werkgever. Een mooie kroon op ons werk, maar ook een stimulans om de kwaliteit van onze IT-afdeling structureel op een hoog niveau te houden. Daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren, als jij net als SNS REAAL de ambitie hebt om je te blijven ontwikkelen.

SNS REAAL
SNS REAAL is een Nederlandse bank-verzekeraar die bestaat uit een aantal sterke merken, zoals SNS Bank, REAAL, Zwitserleven, ASN Bank en RegioBank. Samen hebben we de missie: geldzaken echt eenvoudig en begrijpelijk maken. Door het klantbelang centraal te stellen bouwen we samen aan de financiële zelfredzaamheid van mensen. We voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten, en ook voor elkaar, voor de maatschappij en voor het resultaat dat daaruit voortvloeit. Meer weten? Kijk op www.snsreaal.nl.

Sinds 1 februari 2013 is de Nederlandse Staat enig aandeelhouder van SNS REAAL geworden. We zijn nog steeds een mooi bedrijf om voor te werken met interessante uitdagingen en functies. De financiële wereld is in beweging, wij willen geldzaken echt eenvoudig en begrijpelijk maken. Dit bereiken we met betrokken, gemotiveerde collegas. Jij kunt hier ook een bijdrage aan leveren.

Zwitserleven Vacatures • Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures

Contact

Zwitserleven https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/7194471a1a7d84fb3681fee4310fa342244cd5726bc12ce3.jpg
1185MD Amstelveen Noord-Holland NL