user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

ARA https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/7124/958012e6b7d36b82b831c0fab986b927/
Kratonkade 3
3024ES Rotterdam Zuid-Holland NL

ARA

Kratonkade 3, Rotterdam

ARA
  • ARA
  • Rotterdam
  • Zoekt op dit moment geen ICT-ers

ARA is meer dan een communicatiebureau

Wallpaper riep Rotterdam uit tot een van de vijf topwereldsteden. Naast Berlijn en New York. Dat horen we graag. We zijn Rotterdams. En zo voelen we ons ook. Dat wil zeggen: als het Rotterdam van nu. Waar pragmatisme samengaat met vernieuwing en lef. En met een blik op de wereld. We zijn onderdeel van TBWA, een van de grootste en meest creatieve internationale bureaunetwerken ter wereld.

Wij houden van communicatie en van merken. Merken genereren ontwikkeling. In de business. Of op de arbeidsmarkt. Voor ons is het merk altijd uitgangspunt. Onze missie is: samenmerken aan ondernemingssucces. We doen het samen. En het gaat om de resultaten.

Om de merkgedachte indringend en beklijvend te communiceren is integraal denken en werken noodzakelijk. Van branding tot activatie. Van corporate, product- tot werkgeversmerk. Van on- tot offline. Van massa tot sociaal. Van virals tot events.

Werken bij ARA? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
4 vervulde ICT vacatures
Creatieve Lead developer (vervuld)
ARA Ben jij de creatieve programmeur die de technische kant van onze online projecten kan opzetten en begeleiden? En daarmee kan meebouwen aan de mooie merken waar we voor werken?..
Front end developer bij ARA (vervuld)
ARA Voor de technische realisatie van interactieve uitingen zoeken we een: Front end developer Standplaats: Rotterdam Je gaat samen met onze creatieve teams interactieve ..
Als ICT-er bij de Luchtmacht houd je alle communicatie in de lucht (vervuld)
Koninklijke Luchtmacht Als ICT-er bij de Luchtmacht houd je alle communicatie in de lucht Bij de Koninklijke Luchtmacht draait het om Airpower en mensen: slagkracht in de lucht en de mensen die ..
De Luchtmacht zoekt ICT-ers die met hun tijd meegaan (vervuld)
Koninklijke Luchtmacht De Luchtmacht zoekt ICT-ers die met hun tijd meegaan Bij de Koninklijke Luchtmacht draait het om Airpower en mensen: slagkracht in de lucht en de mensen die dat mogelijk ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Rotterdam