user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Systeembeheerder / helpdeskmedewerker in Voorschoten

in Voorschoten

Intiss B.V.
  • Intiss B.V.
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je werkt binnen een professioneel en zeer betrokken team in een informele werksfeer.
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van klanten op afstand en werk je samen met het team aan het onderhoud en beheer van onze externe locaties.
Daarnaast doe je aan systeembeheer en ga je naar de klanten op locatie voor onderhoud.
Functie-eisen o MBO/HBO ICT diploma
o Minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie
o Rijbewijs B
o Kennis van Windows werkplek
o Kennis van Windows Server
o Kennis van Microsoft Exchange
o Kennis van Netwerktechnologie (voornamelijk Cisco)
o Kennis Virtualisatie VMware, Red Hat, oVirt (pré)
o Kennis van Linux (pré)
o Kennis van SQL (pré)
o Affiniteit met het bouwen van websites (pré)

De ideale kandidaat:
Is een servicegerichte probleemoplosser die gestructureerd kan werken. Je bent enthousiast, flexibel en spontaan.
Je hebt aantoonbare ervaring als helpdeskmedewerker en/of systeembeheerder en houdt van het vak en wilt altijd bijleren.
Je bent een teamplayer, communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk), collegiaal, representatief, proactief, kritisch en hebt een flinke dosis humor.
Je weet goed met de wensen van de klant om te gaan en je toont tevens eigen initiatief, zodat de beste oplossing voor de klant wordt gevonden.
Je hebt verstand van zaken en bent ook nog eens aardig.
Je vindt het leuk om deel uit te maken van een gezellig team (denk aan de vrijdagmiddagborrel). Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Leiden/Den Haag.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Intiss denkt al meer dan 10 jaar mee met klanten om ze iedere dag te voorzien van slimme IT oplossingen.

Van het beheer van servers en hostingomgevingen tot aan het onderhoud van netwerken en beveiligingsvraagstukken, de klant staat bij ons altijd centraal. Als IT partner maken wij in begrijpelijke taal complexe vraagstukken bereikbaar voor zowel MKB als enterprise klanten.

Intiss heeft een klantgerichte en informele werksfeer. Wij staan open voor eigen initiatief en bespreken graag alle ideeën.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

o Een marktconform salaris
o Laptop en toebehoren
o Kilometervergoeding

Wij vinden het belangrijk dat ons personeel continue blijft bijleren en op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen op ICT gebied. Intiss biedt haar werknemers deelname aan bijeenkomsten, congressen, workshops en cursussen en toegang tot diverse vakbladen.

lees meer

Systeembeheerder / helpdeskmedewerker in Voorschoten
Score: 8.0
Stemmen: 22

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Voorschoten