user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Computer Futures B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/686/109a0ca3bc27f3e96597370d5c8cf03d/
Gustav Mahlerlaan 38
1082MC Amsterdam Noord-Holland NL

Computer Futures B.V.
Score: 10.0
Stemmen: 2

Computer Futures B.V.

Gustav Mahlerlaan 38, Amsterdam

Computer Futures B.V.

Computer Futures is een toonaangevende Europese ICT Recruitment Consultancy. Sinds de oprichting van Computer Futures in 1986 is de organisatie sterk gegroeid. Inmiddels zijn we in Europa vertegenwoordigd met een netwerk van 14 kantoren in 6 landen. Door middel van dit netwerk zijn we in staat om personeel met alle soorten technische skills op ICT-gebied te vinden.

In Nederland heeft Computer Futures een vestiging in Rotterdam en Amsterdam. Computer Futures biedt de volgende diensten: Permanent (Werving Selectie), Contract (Freelancers / Subcontractors) en Interim Solutions.

Onze organisatie bestaat uit meer dan 350 goed getrainde ICT Recruitment Consultants die gespecialiseerd zijn in een specifiek ICT marktgebied en een totaaloplossing kunnen leveren aan hun klanten.

? Networks, Systems and Infrastructure (o.a. Microsoft, Unix, Linux Security systeem- en netwerkbeheer)
? Application Design, Development and Testing (o.a. Open Source Microsoft ontwikkelaars)
? Enterprise Solutions and B2B Technologies (o.a. SAP, Siebel, MS Dynamics, BI, DWH en RDBMS)
? Consulting and Management (o.a. Project Managers)

Met deze specialisaties zijn de Recruitment Consultants in staat om een dusdanige diepgang te behalen op hun specifieke marktgebied, dat ze een optimaal bereik hebben om de juiste kandidaat te vinden voor uw organisatie. Uiteraard staan wij u ook graag vrijblijvend bij in het geven van advies over de huidige markt, over het optimaliseren van uw recruitment proces en over (beschikbare) kandidaten.

Wij bedienen onze klanten op basis van No Cure No Pay dienstverlening, waardoor risicoloos van onze diensten gebruik gemaakt kan worden.

Computer Futures beschikt over een advertentie budget van enkele miljoenen euros per jaar en heeft contracten op Europees niveau met grote jobsites en diverse soorten media. Dit stelt de gespecialiseerde Recruitment Consultants in staat om elke ICT specialist over de gehele wereld te bereiken via de diverse media.

Bovendien heeft Computer Futures een unieke database die meer dan 500.000 actieve ICT specialisten bevat door geheel Europa, waarvan ruim 50.000 ICT-ers woonachtig in Nederland. Met recht kunnen we zeggen dat we beschikken over de grootste, 100% realtime database van Europa op het gebied van ICT-Staffing.

Met plezier ondersteunen wij ook uw organisatie bij het vinden van hoogwaardig ICT personeel in de huidige, zeer krappe ICT markt.

Voor meer informatie en het registreren van uw vacature(s) kunt u uiteraard per email of telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon binnen onze organisatie:


Oliver Korver
Recruitment Consultant RDBMS / BI

Telnr.: +31 (0) 20 522 17 17

Werken bij Computer Futures B.V.? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
24 vervulde ICT vacatures
Stabiliteit en zekerheid voor Oracle ontwikkelaar / zorg / auto vd zaak (vervuld)
Computer Futures B.V. Deze organisatie zoekt een Oracle Ontwikkelaar die wil werken in een zeer veranderende omgeving waar nu veel leuke projecten zijn. Organisatie Het gaat hier om een ..
Ontwikkelen in de 7e hemel met Oracle – Vast – Amsterdam (vervuld)
Computer Futures B.V. Deze organisatie zoekt een Oracle Ontwikkelaar die wil werken in een zeer veranderende omgeving waar nu veel leuke projecten zijn. Organisatie & functie-omschrijving ..
Best of the best sql server BI / Amsterdam / Jr. tot Mr. / Technisch (vervuld)
Computer Futures B.V. Het bedrijf Voor een absoluut topbedrijf in hartje Amsterdam zoeken wij ervaren rapportagespecialisten. Dit bedrijf specialiseert zich in maatwerk onderzoek voor diverse ..
Rapportagegod SQL Server 2008 gezocht ! Hartje Amsterdam! (vervuld)
Computer Futures B.V. Het bedrijf Voor een absoluut topbedrijf in hartje Amsterdam zoeken wij ervaren rapportagespecialisten. Dit bedrijf specialiseert zich in maatwerk onderzoek voor diverse ..
Sql server dba met oracle kennis 10g? (vervuld)
Computer Futures B.V. Ben jij van alle markten thuis? SQL Server & Oracle DBA intern Ut. Voor een financiële instelling in de omgeving van Utrecht, ben ik met spoed op zoek naar die ..
Oracle EBS helden opgelet (vervuld)
Computer Futures B.V. Voor een van mij opdrachtgevers, ben ik met spoed op zoek naar een medior/senior Functioneel beheerder Oracle EBS in de provincie Overijssel het bedrijf: dit bedrijf is een ..
Stabiele zonnige organisatie als System engineer, Microsoft, omgeving Hengelo (vervuld)
Computer Futures B.V. Ervaring met Microsoft 2003/ 2008 omgevingen, 24 + 8 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden Voor mijn relatie ben ik op zoek naar system engineer. Deze organisatie is ..
SQL Server / functioneel pur sang! / nieuwste technologiën! / Jr. tot Sr. ! (vervuld)
Computer Futures B.V. Altijd al lekker functioneel bezig willen zijn op rapportagevlak, met een kleine achtergrond in de techniek? Altidj al willen werken op een van Nederlands’ mooiste ..
Boek snel een leuke baan als jr / mr oracle / sql server dba ! (vervuld)
Computer Futures B.V. Voor een bedrijf in de reisbranche, zoeken wij een junior tot medior allround database administrator. Dit bedrijf is marktleider binnen het reissegment, met internationale ..
Mr. sql server DBA met kennis van Oracle / NH / Intern / t/m 50K (vervuld)
Computer Futures B.V. Voor een dienstverlened bedrijf zoeken wij een junior tot medior allround database administrator. Dit bedrijf met internationale allures is marktleider binnen haar segment. ..
Heb jij ook de zomer in je bol? PL/SQL, OWB intern enschede (vervuld)
Computer Futures B.V. PL/SQL, OWB , DWH, Cognos 8 geen geheimen voor jou? Topjob vaste aanstelling Ov Voor een van mijn opdrachtgevers ben ik met spoed op zoek naar een goede PL/SQL, DWH ..
Business Intelligence your game (vervuld)
Computer Futures B.V. Oracle, BI jobs update vaste aanstellingen: Bijgevoegd een beknopt overzicht van de vacante fucties voor vaste aanstellingen in Utrecht e.o. Per direct: Senior Oracle ..
Senior Oracle DBA 10g , rac rman dataguard , dutch speakers only (vervuld)
Computer Futures B.V. Gezocht : Best of the Best Senior Oracle DBA’s min10g! for top job!! Voor een van mijn relaties in de provincie Utrecht die voornamelijk actief is in de ..
Technisch applicatiebeheerder intern in Amersfoort SQL server (vervuld)
Computer Futures B.V. Recessieproof bedrijf in de zorg zoekt per direct technisch Applicatiebeheerder. Ben jij de klantgerichte ICT-er die in dit gevarieerde applicatielandschap het ..
Markt update Oracle,SQL server en Business Intelligence (vervuld)
Computer Futures B.V. Marktupdate Computer Futures RDBMS regio Utrecht , Gelderland en Overijssel Het zijn roerige tijden , dankzij onze recessie is er een complete switch geweest in de RDBMS ..
Oracle open zorg , en PL/SQL kennis en op zoek naar een zekere job (vervuld)
Computer Futures B.V. Oracle DBA’s: Als Oracle-DBA ben je betrokken bij opdrachten zowel in house als bij opdrachtgevers, voornamelijk in de Randstad. Soms alleen, meestal in teamverband. ..
Als systeembeheerder ga jij de kar trekken, recessieproof..!! (vervuld)
Computer Futures B.V. Binnen deze organisatie zul jij als Citrix specialist je handen vol krijgen. Voor een organisatie in de provincie Gelderland, omgeving Arnhem, ben ik met spoed op zoek naar..
Geen stress voor de economie..!! Systeembeheerder Amersfoort, intern, 36u (vervuld)
Computer Futures B.V. Wil jij een job waar je het maatschappelijke belang binnen de IT kan verwezenlijken en 4 dagen kan werken? Binnen deze organisatie vindt de ondersteuning plaats vanuit het ..
Wanted: med. Oracle DBA consultant, auto, 13e maand onbep tijd contract (vervuld)
Computer Futures B.V. Voor deze top IT dienstverlener, ben ik met spoed op zoek naar Medior Oracle DBA consultants, die bij dit fantastische bedrijf willen werken. Het bedrijf Deze ..
BI Booming Business, startende Business Intelligence consultants gezocht! (vervuld)
Computer Futures B.V. Voor een succesvol groeiend bedrijf in Amsterdam ben ik op zoek naar recentelijk afgestudeerden die zich willen ontwikkelen binnen Business Intelligence. Dit bedrijf heeft een..
Oracle EBS Business Analyst – technisch/functioneel – flexibele werktijden (vervuld)
Computer Futures B.V. Functieomschrijving – Oracle Business Analyst Als Oracle Business Analyst kom je terecht in een team van Oracle E-Business Suite professionals. De afdeling bestaat ..
Zekerheid in onzekere tijden voor IT duizendpoten met SQL server & infra kennis (vervuld)
Computer Futures B.V. Voor een bedrijf in de verzekeringsbranche zoeken wij een échte IT duizendpoot met affiniteit voor databases en systeembeheer. Het gaat hier om een functie met veel ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam